Με δήλωσή του ο σύμβουλος της παράταξης Αγάπη για την Ξάνθη Μιχάλης Σπανίδης, επισημαίνει τα προβλήματα και τους κινδύνους για πεζούς και οδηγούς στην Λεωφόρο Στρατού. Αφορμή στάθηκε ένα ακόμη ατύχημα που σημειώθηκε με διανομέα στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Μιαούλη.

Η δήλωση με τίτλο “Η συνεχιζόμενη αποδοχή  μιας εδώ και πολλά χρόνια  επικίνδυνης παρακμής” αναφέρει:

“Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε Μανόλη Τσέπελη,
Αξιότιμε Κύριε Αντιδήμαρχε Ιωάννη Ζερενίδη

Ακριβώς πριν από ένα χρόνο  μέσα από τον καθημερινό έντυπο τύπο της Ξάνθης, είχα αναφερθεί στην καθημερινή τραγική εικόνα της Οδού Λεωφόρος Στρατού. Εδώ και Πολλά Χρόνια: Ανύπαρκτα ασφαλή σύγχρονα πεζοδρόμια. Ανύπαρκτη σηματοδότηση. Ελλιπής φωτισμός. Επικίνδυνο οδόστρωμα. Οδική Ασυδοσία οδηγών.

Τις προάλλες ένα ακόμη οδικό  ατύχημα,  ευτυχώς ελαφρύ και αναίμακτο ήρθε να προστεθεί στον μπαξέ της περιουσίας της οδού.

Κύριε Δήμαρχε, Κύριε Αντιδήμαρχε,
Είμαστε κομμένοι και λαξεμένοι από την άλλη πέτρα της Πόλης. Ανάγκη αυστηρή δένει την σκέψη μας πάνω σε τροχιές δικαίου. Είναι επιτακτική ανάγκη να πετάξουμε επιτέλους το ακόντιο του Δήμου μακριά από την σκιά των εδράνων. Εκεί όπου δεν μπορούν να σκάζουν τα κύματα των κατά καιρούς νάνων  της Πόλης. Αναμένω το χρονοδιάγραμμα των επιτακτικών παρεμβάσεων και υλοποιήσεων  στην συγκεκριμένη λεωφόρο.”