Σε φαινόμενο των κοινωνικών δικτύων έχει αναδειχθεί τις τελευταίες μέρες το βίντεο από μια ζωντανή εμφάνιση της ξανθιώτισσας performer Νίνας Μαζάνη, όπου διασκευάζει ένα γνωστό τραγούδι της Άννας Βίσση, μέσω της “περσόνας”  της “Ιρίνα Μαζάνοβα”, που έχει δημιουργήσει.

Μάλιστα, παρουσιαστές διάφορων εκπομπών ανακάλυψαν την εκτέλεση και την αναπαράγουν μέσα από τους λογαριασμούς τους σε instagram και tiktok σημειώνοντας ότι βρήκαν την ταλαντούχα καλλιτέχνιδα με την ευρηματική διασκευή του τραγουδιού “Δεν ξέλω να ξέρεις”

Τι αναφέρουν

Η Νίνα Μαζάνη είναι γεννημένη στην Ξάνθη το 1996. Σπούδασε υποκριτική και φωνητική στη Θεσσαλονίκη ενώ τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα, ως τραγουδίστρια και performer. Από τα πρώτα της βήματα στον χώρο, κατάφερε να συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα αγγλόφωνο single με τίτλο «Modern Times» σε στίχους και μουσική του Μιχάλη Χατζόπουλου, αλλά έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή ως «Ιρίνα Μαζάνοβα», έναν χαρακτήρα που επινόησε και την έκανε viral στα social media. Η ίδια μάλιστα έχει ερμηνεύσει με χιούμορ το τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου, «Come back», αλλά και το τραγούδι της Κατερίνας Στανίση. Η ίδια πάντως έχει εκτός από χιούμορ και ταλέντο και εντυπωσιακή φωνή, καταλήγουν τα δημοσιεύματα στην Αθήνα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Mazani (@nina_mazani)