Συντετριμμένος εμφανίστηκε ο πρώην δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης από το θάνατο του αγαπημένου του πρώτου ξαδέλφου Νεκτάριου Δερμεντζόγλου, μιλώντας σε αθηναϊκό site για το πώς νικήθηκε ο άτυχος πατέρας δύο παιδιών από τον covid-19 και βύθισε στο πένθος τους οικείους του αλλά και όσους των γνώριζαν στην Ξάνθη.

Μάλιστα, όπως σημειώνει, ο Βασίλης Τσολακίδης, νοσεί και ο ίδιος από κορωνοϊό αλλά τα συμπτώματά του είναι ήπια γιατί είναι εμβολιασμένος.

«Του έλεγα του Νεκτάριου: “Πήγαινε να κάνεις το εμβόλιο” αλλά αυτός τίποτα. Ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος, καλοσυνάτος και άνθρωπος της Εκκλησίας. Είχε πίστη στο Θεό και νόμιζε ότι θα τα καταφέρει με τον ιό χωρίς το εμβόλιο. Δυστυχώς δεν με άκουσε κι άφησε τα δύο παιδάκια του ορφανά. Είναι άτιμος αυτός ο ιός.” ανέφερε και πρόσθεσε:

“Είμαι 24 μέρες με κορωνοιό , έχω χάσει σχεδόν 4 κιλά, δεν έχω δυνάμεις αλλά το περνάω στο σπίτι μου. Αν δεν ήμουν εμβολιασμένος, τώρα θα είχα φύγει κι εγώ από τη ζωή. Στην αρχή, ο Νεκτάριος όταν νόσησε παρέμεινε στο σπίτι, στη συνέχεια επιδεινώθηκε η κατάστασή του και διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Να προσέχει ο κόσμος γιατί είναι ένας ύπουλος ιός που θερίζει ζωές», ανέφερε ο Βασίλης Τσολακίδης.

Το μεσημέρ της Τρίτης, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου η οικογένειά του τον συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία.

Πληροφορίες από Protothema.gr