Η εκλογή του Νίκου Νικολόπουλου στην ΕΟΚ και η ανάληψη της θέσης του Γενικού Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης , έφεραν ανακατατάξεις και στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Η συνεχής παρουσία του γνωστού ξανθιώτη παράγοντα στην Αθήνα καθώς η νέα θέση που ανέβαλε είναι ιδιαίτερα σημαντική με μεγάλο φόρτο, αποτελώντας εκ των βασικών πυλώνων της νέας Διοίκησης της ΕΟΚ και του Προέδρου Βαγγέλη Λιόλιου, εξ’ ου και η παρουσία του σε κρίσιμες Επιτροπές, έφερε την από κοινού απόφαση μικρών αλλαγών που δεν θα επηρεάσουν τη λειτουργία της Διοίκησης της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Αυτή αφορά κυρίως την θέση του Προέδρου που μετά από εσωτερικές εκλογές που έγιναν αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Ειδικός Γραμματέας, Παναγιώτης Σταυρακάρας. Με τον ξανθιώτη βετεράνο μπασκετμπολίστα γνωστό για την αγάπη του στο σπορ με μεγάλη προσφορά απ’ όλα τα πόστα.

Οι υπόλοιπες θέσεις μένουν ίδιες, με τους Βασίλη Χαλκιά και Θανάση Στουπίδη να μένουν στην θέση των Αντιπροέδρων και τον Σταύρο Αμοιρά στην θέση του Γενικού Γραμματέα. Ο Νίκος Νικολόπουλος που φυσικά θα έχει ενεργό ρόλο στήριξης θα είναι μέλος της Διοίκησης μαζί με τους Σάββα Ηλιάδη, Κωνσταντίνο Βέρρο, Σόλωνα Μαυρίδη, Γιώργο Πασσιά και Πέτρο Τσίλογλου

Έτσι το νέο Δ.Σ. διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΡΑΣ

Α Αντιπρόεδρος: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

Β Αντιπρόεδρος: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΟΥΠΙΔΗΣ

Γεν. Γραμματέας: ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΜΟΙΡΑΣ

Ταμίας: ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Μέλη: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΕΡΡΟΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΗΛΙΑΔΗΣ

ΣΟΛΩΝ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΣΣΙΑΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΛΟΓΛΟΥ

Από το sportsaddict.gr