Τροχαίο-σοκ έγινε στην Αλεξανδρούπολη το απόγευμα της Δευτέρας. Το σοβαρό ατύχημα έγινε στην παραλιακή της πόλης της Βόρειας Ελλάδας, λίγο πριν τις 5 το απόγευμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, αυτοκίνητο που είχε πορεία προς το κέντρο της Αλεξανδρούπολης, στο ύψος του Δημοτικού Σταδίου έχασε τον έλεγχο και αφού πέρασε τον ποδηλατόδρομο χτύπησε σε παγκάκι, που καθόταν μία νεαρή κοπέλα και απολάμβανε τον απογευματινό ήλιο.

Από τη σύγκρουση η αμέριμνη κοπέλα βρέθηκε στη θάλασσα πέφτοντας από ύψος 5 μέτρων, ενώ το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στα κάγκελα. Πολίτες που βρισκόνταν στην περιοχή και είδαν το περιστατικό, έπεσαν στο νερό και κράτησαν την άτυχη κοπέλα μέχρι να γίνει η επιχείρηση ανάσυρσής της από το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική υπηρεσία.

Τελικά, την άτυχη νεαρη έσωσε ένας 38χρονος Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο Παύλςο Γκουμουσίδης, ο οποίος έπεσε στη θάλασσα και την έβγαλε από το νερό χωρίς περαιτέρω συνέπειες.

Ευτυχώς η κοπέλα τραυματίστηκε μόνο ελαφρά στο δεξί πόδι και στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η οδηγός του αυτοκινήτου παρέμεινε στο σημείο σοκαρισμένη από το ατύχημα, ενώ είχε μαζί της και το παιδάκι της.

Πηγή φωτογραφιών: ertnews.gr