«ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ»

Σε αυτές τις Γιορτές Παλιάς Πόλης Ξάνθης δεν θα χρειάζεστε εισιτήριο για το απόλυτο κινηματογραφικό ταξίδι. «Το Σινεμά του Κόσμου», κάθε μέρα στις 21:30 θα σας φιλοξενεί μέσα από το στέκι των «Απαράδεκτων» στην αυλή του συλλόγου μας (στο στενό του Μεζέ Μπάρ) κάθε μέρα, σας περιμένουμε να απολαύσουμε μαζί ευρωπαϊκές ταινίες. Ο Ευρωπαϊκός κινηματογράφος γενικότερα, έχουν ορίσει έναν ολόκληρο κινηματογραφικό αιώνα και όχι μόνο. Σε μια εποχή αβεβαιότητας, φαίνεται πιο σημαντικό από ποτέ να ασχοληθούμε και να νιώσουμε μέρος της πλούσιας κληρονομιάς του ευρωπαϊκού κινηματογράφου, σε όλες τις παράξενες και υπέροχες εκδοχές του και αυτό θέλουμε να κοινωνήσουμε στους επισκέπτες των εορτών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:

  1. Δευτερά 6 Σεπτέμβριου 2021, ΩΡΑ: 21:30

Άμεση Αποβίβαση! (Débarquement Immédiat!)

Κωμωδία 2016 | Έγχρ. | Διάρκεια: 90′

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Φιλίπ ντε Σοβερόν με τους: Αρί Αμπιτάν, Μεντί Σαντούν, Ριμ Κερισί

«Στην τελευταία αποστολή πριν από την προαγωγή του ο αστυνομικός Χοσέ συνοδεύει έναν Αφγανό πρόσφυγα από το Παρίσι στην Καμπούλ. Αλλά αυτό που ξεκινάει ως ταξίδι ρουτίνας εξελίσσεται σε πραγματικό εφιάλτη, όταν το αεροπλάνο προσγειώνεται στη Μάλτα και ο Ακίμ δραπετεύει.»

  1. Τρίτη 7 Σεπτέμβριου 2021, ΩΡΑ: 21:30

Το Ξέρουν Όλοι (Todos lo Saben / Everybody Knows)

Δραματική 2018 | Έγχρ. | Διάρκεια: 132′

Ισπανογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ασγκάρ Φαραντί με τους: Πενέλοπε Κρουζ, Χαβιέ Μπαρδέμ, Ρικάρντο Νταρίν, Μπάρμπαρα Λένι

«Η Λάουρα επιστρέφει με την κόρη και τον γιο της από το Μπουένος Άιρες στο χωριό της στην Ισπανία για το γάμο της αδερφής της. Στη γιορτή που ακολουθεί όμως κόβεται ξαφνικά το ρεύμα και η κόρη της εξαφανίζεται.»

  1. Τετάρτη 8 Σεπτέμβριου 2021, ΩΡΑ: 21:30

Μέσα από τις Φλόγες (Incendies)

Δραματική 2010 | Έγχρ. | Διάρκεια: 130′

Καναδική ταινία, σκηνοθεσία Ντενί Βιλνέβ με τους: Λούμπνα Αζαμπάλ, Μελίσσα ντεσορμό – Πουλέν, Μαξίμ Γκοντέτ

«Ακολουθώντας την τελευταία επιθυμία της μητέρας τους, δύο αδέρφια επιχειρούν ένα επίπονο οδοιπορικό στη Μέση Ανατολή για να ερευνήσουν το οικογενειακό τους παρελθόν.»

  1. Πέμπτη 9 Σεπτέμβριου 2021, ΩΡΑ: 21:30

Καλωσήρθατε στο Νότο» (Welcome to the South / Benvenuti al Sud)

Κωμωδία, συμπαραγωγής Ιταλίας-Γερμανίας 2010. Διάρκεια: 99΄

Σκηνοθεσία: Λούκα Μινιέρο. Πρωταγωνιστούν: Κλαούντιο Μπίζιο, Αλεσάντρο Σιάνι, Άντζελα Φινοκιάρο.

«Ο Αλμπέρτο, ένας παντρεμένος αστός, μετατίθεται από την ταχυδρομική υπηρεσία που δουλεύει στο Μιλάνο, στο Νότο και συγκεκριμένα στη Νάπολι. Εκεί είναι που θα συγκρουστούν οι δύο διαφορετικοί τρόποι ζωής, ο ιταλικός Βορράς με τον ιταλικό Νότο,  προκαλώντας άφθονο γέλιο!»

  1. Παρασκευή 9 Σεπτέμβριου 2021, ΩΡΑ: 21:30

Lion

Δραματική 2016 | Έγχρ. | Διάρκεια: 120′

Αυστραλέζικη ταινία, σκηνοθεσία Γκαρθ Ντέιβις με τους: Νικόλ Κίντμαν, Ρούνι Μάρα, Ντεβ Πατέλ, Ντέιβιντ Γουέναμ

Στη Δυτική Ινδία του 1986 ο πεντάχρονος Σαρού χάνεται σε ένα σιδηροδρομικό σταθμό και μέσω των δρόμων της Καλκούτας κι ενός ορφανοτροφείου καταλήγει σε μια αυστραλιανή ανάδοχη οικογένεια. Δεν μπορεί να ξεχάσει όμως την καταγωγή του και ύστερα από 25 χρόνια ξεκινά, με ελάχιστα στοιχεία, να βρει το δρόμο της επιστροφής.

Θα υπάρχουν συνοδευτικά εδέσματα hot dog, ποπ κορν, χυμοί, αναψυκτικά και μπύρες καθώς και διάφορες άλλες εκπλήξεις τις οποίες θα τις επικοινωνήσουμε στα social media, μέσα από τις σελίδες μας:

https://www.facebook.com/aparadektoi/?ref=page_internal

Σας περιμένουμε μέσα στα υπέροχα σοκάκια της παλιάς πόλης μας, να σας προσφέρουμε ωραίες βραδιές με συνοδεία καταξιωμένες ευρωπαϊκές ταινίες!

Λόγω των μέτρων κατά του covid οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!!!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ