Μυστήριο επικρατεί γύρω από το θάνατο ενός 38χρονου Ξανθιώτη στρατιωτικού, επιλοχία  ΕΠ.ΟΠ. που υπηρετούσε σε στρατιωτική μονάδα στη Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με το stonisi.gr.ο στρατιωτικός βρέθηκε έπειτα από παρέμβαση των αστυνομικών αρχών. Οι γονείς του από την Ξάνθη ανησύχησαν, καθώς εδώ και τρεις με τέσσερις μέρες προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του, χωρίς να τα καταφέρουν.Αστυνομικοί παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού του στη και βρέθηκαν μπροστά στον νεκρό Επιλοχία.

Ανεμβολίαστος με συμπτώματα ιογενούς εμπύρετης λοίμωξης

Σύμφωνα με το stonisi.gr, ο Επιλοχίας που ήταν ανεμβολίαστος πριν πέντε μέρες παρουσίασε συμπτώματα ιογενούς εμπύρετης λοίμωξης εξετάστηκε και υποβλήθηκε σε τεστ ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού στην οποία βρέθηκε αρνητικός. Του συνεστήθη να παραμείνει κλινήρης επί τρεις μέρες και να επανεξετασθεί πριν επανέλθει στην υπηρεσία του. Έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Η σορός του 38χρονου Επιλοχία αναμένεται μετά τη νεκροψία και νεκροτομή στην οποία θα υποβληθεί προκειμένου να εξεταστούν τα αίτια του θανάτου του να μεταφερθεί στη γενέτειρα του την Ξάνθη.

Από την Αστυνομία στη Λέσβο, κατά τις ίδιες πηγές, έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.