Τη λύση για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων αλλά και ένα πλήρες καλλιτεχνικό πρόγραμμα, όπως κάθε χρονιά, παρουσιάζουν οι Βάτραχοι για τις φετινές Γιορτές Παλιάς Πόλης.

Οπως αναφέρουν συγκεκριμένα “Το πιο νεανικό στέκι για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης επιστρέφει και προσαρμόζεται. Ανανεωμένο αλλά με σημείο αναφοράς στις γιορτές παλιάς πόλης στο ξεκίνημα τους ! Θα βρίσκεται στο γνωστό σημείο, στην οδό Πινδάρου αλλά όχι σε κοινή θέα… Τα τραπεζάκια μας για φέτος θα βγουν στον ελεγχόμενο χώρο της ταράτσας του καφέ Κυβερνείο.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και οδηγίες, σας καλούμε για επιλεγμένες εκδηλώσεις και συναυλίες, με δροσερά ποτά, κοκτέιλ και παγωμένες μπύρες! Το “εναλλακτικό” πρόγραμμα εκδηλώσεων που σας προτείνουν να γευτείτε οι Βάτραχοι περιλαμβάνει:”

Στεκι Βατράχων:
Σάββατο 4.9 – Παραδοσιακά / έντεχνα με τους Ρουμπαγιάτ (Θεσσαλονίκη)
Κυριακή 5.9 – Ρεμπέτικη βραδιά με τους Άτακτους (Ξάνθη) .
Τετάρτη 8.9 – Kωμική μουσική παράσταση με τον Αλέξανδρο Χαριζάνη και τον Θάνο Αυγερινό (Θεσσαλονίκη)
Πέμπτη 9.9 – Ρεμπέτικες, λαϊκές και ρετρό επιτυχίες σε ρυθμούς swing, balkan και latin με τους Pasta tomato band (Καβάλα)
Σάββατο 11.9 – 2 Laloun έντεχνα , rock (Ξάνθη)

Αυλή 1ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης:
Παρασκευή 10.9 – Συναυλία με τον Σπύρο Γραμμένο

Αυλή Πολ. Συλλόγου “Βάτραχοι”
Παρασκευή 10.9 & Σάββατο 11.9 – Έκθεση της Ανδρονίκη Τσαγκαράκου , Τίτλος έκθεσης: LOVE YOURSELF by at.atart.studio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ .
Περιορισμένος αριθμός θέσεων .
Εκδηλώσεις αποκλειστικά για καθήμενους. Οι πόρτες του χώρου  θα ανοίγουν στις 20:30 για καλύτερη εξυπηρέτηση και ομαλότερη ροή του κόσμου
Ώρα έναρξης 21:30

Κρατήσεις θέσεων για την συναυλία του Σπύρου Γραμμένου στο παρακάτω link : https://www.viva.gr/tickets/music/festivalgiortes-palias-polis-2021/

Θα εφαρμοστούν όλα τα υγειονομικά μέτρα, όπως προβλέπονται από τις διατάξεις του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

(Φωτογραφία : Στάθης Σκούφας)