Η Π.Ε. Ξάνθης, σε συνέχεια των εκδηλώσεων του φεστιβάλ Via Egnatia, διοργανώνει το Σάββατο και την Κυριακή, 4 και 5 Σεπτεμβρίου 2021 παιδικές αθλητικές δράσεις στη Γαλάνη- Τέμπη Νέστου. Από τις 10:00 το πρωί και μέχρι τις 18:00 το απόγευμα, για δύο μέρες οι μικροί μας φίλοι μπορούνε να συμμετέχουν στις αθλητικές δραστηριότητες της τοξοβολίας, της αναρρίχησης, να δοκιμάσουν τα δημοφιλή Zip Line ή Flying Fox και Canoe Kayak στον ποταμό Νέστο.

Η συμμετοχή στις αθλητικές δραστηριότητες είναι ελεύθερη με την προϋπόθεση ότι έχει γίνει ηλεκτρονική κράτηση θέσεων (για κάθε αθλητική δραστηριότητα ξεχωριστά). Η
κράτηση των θέσεων γίνεται στον σύνδεσμο: https://booking.open1.eu/pamth-xanthi-fest

Με την είσοδό σας στην εφαρμογή, επιλέγετε την ημέρα, την ώρα και την αθλητική δραστηριότητα στην οποία θέλετε να πραγματοποιήσετε κράτηση, και ακολούθως συμπληρώνετε τα προσωπικά στοιχεία που σας ζητούνται. Με την ολοκλήρωση της κράτησης λαμβάνετε επιβεβαιωτικό μέιλ το οποίο επιδεικνύετε – τυπωμένο ή στο κινητό σας – κατά την προσέλευσή σας. Παρακαλούμε όσους προβούν σε κράτηση και για διαφόρους λόγους δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν, να ακυρώσουν την κράτησή τους, η οποία γίνεται μέσω του μέιλ επιβεβαίωσης της κράτησης που έχει ήδη αποσταλεί.

Ευχαριστίες για την παράσταση του Ε. Τριβιζά

Eπίσης, με άλλη ανακοίνωση, ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Ευφραιμίδης αναφέρει:

Η Π.Ε. Ξάνθης ευχαριστεί όλους τους συντελεστές της θεατρικής παιδικής παράστασης που διεξήχθη την περασμένη Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021 στο θερινό Δημοτικό θέατρο Ξάνθης, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Via Egnatia.
Σε μια υπέροχη βραδιά, οι θεατές της παράστασης, ιδιαίτερα οι μικροί μας φίλοι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μαγευτική παράσταση. «Το Όνειρο του Σκιάχτρου», βασισμένο σε έργο του Ε. Τριβιζά, μουσική Μ. Πλέσσα και με 3D αισθητικές εμπειρίες, ερμηνεύτηκε εξαιρετικά από το σύνολο των ηθοποιών που συμμετείχαν και ιδιαίτερα από τους Μέμο Μπεγνή και Ναταλία Δραγούμη που πρωταγωνιστούσαν.

Συγχαίρουμε τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Ξάνθης, που είχε την ευθύνη της παράστασης και τους εθελοντές υπαλλήλους της για την άψογη διοργάνωση και την ακριβή τήρηση των μέτρων ασφάλειας. Ευχαριστούμε επίσης το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης για την παραχώρηση του θερινού Δημοτικού θεάτρου και για την πρόθυμη συνεργασία του σε ότι απαιτήθηκε για την υλοποίηση της παράστασης.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους θεατές που προσήλθαν στην παράσταση για τη συνεργατική στάση τους στην εφαρμογή των μέτρων ασφάλειας και την υπευθυνότητα που υπέδειξαν στη δέσμευση και ακύρωση των θέσεων μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής κράτησης θέσεων. Η υπεύθυνη στάση τους επέτρεψε την πλήρωση του θεάτρου σε βαθμό που άγγιξε τα όρια του επιτρεπόμενου αριθμού των διαθέσιμων θέσεων και έδωσε την ευκαιρία σε όσους ήθελαν και μπορούσαν να το παρακολουθήσουν. Η από κάθε άποψη επιτυχία της εκδήλωσης τονώνει την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθησή μας ότι όλοι
μαζί, με κοινή προσπάθεια και συμμόρφωση, μπορούμε να πετύχουμε την ασφαλή ανάκτηση της καθημερινότητάς μας με ασφάλεια, και ανάλογες δράσεις να μη μετατρέπονται σε εστίες μετάδοσης του ιού.