Δύο Ξανθιώτες έχασαν τη ζωή τους, σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 3.30 μ.μ. της Παρασκευής, στην Ασπροβάλτα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην Παλιά Εθνική Καβάλας-Θεσσαλονίκης όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 64χρονη συγκρούστηκε με όχημα στο οποίο επέβαιναν οι Ξανθιώτες. Από τη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους η 64χρονη και οι δύο Ξανθιώτες του δεύτερου οχήματος 25 ετών, οδηγός και 22 ετών, συνοδηγός. Προέρχονται από τη Μάνδρα, η οποία έχει βυθιστεί στο πένθος τις τελευταίες ώρες.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν επίσης σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο δύο κοπέλες 21 και 23 ετών και ένας 24χρονος άντρας, όλοι συνεπιβάτες στο όχημα των Ξανθιωτών, οι οποίο διακομίστηκαν σε Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Mε βάση τις μαρτυρίες και τις διαθέσιμες εικόνες, το ασημί ALFA ROMEO που οδηγούσε η 64χρονη πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με το TOYOTA COROLA των νεαρών, οι οποίοι είχαν κατεύθυνση προς Ξάνθη.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μια κινητή μονάδα από τη Θεσσαλονίκη, ένα ασθενοφόρο από το ΕΚΑΒ Σερρών που έχει τη βάση του στο Ροδολίβος και δυνάμεις της πυροσβεστικής που προχώρησαν σε μια δύσκολη επιχείρηση απεγκλωβισμού οδηγών και επιβατών, σύμφωνα με την ΕΡΤ Σερρών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

“Σήμερα (06-08-2021) και ώρα 15:30, στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 64χρονη ημεδαπή συγκρούστηκε με επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος άντρας, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό των δύο οδηγών καθώς και του 22χρονου συνοδηγού του δεύτερου οχήματος.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν σοβαρά και τρείς επιβαίνοντες του δεύτερου αυτοκινήτου, δύο γυναίκες ηλικίας 21, 23 κι ένας 24χρονος άντρας.

Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ασπροβάλτας”.

(Φωτογραφίες από τον εικονολήπτη της ΕΡΤ Αντώνη Παπαμιχαλάκη και το thestival.gr)