Μια ακόμη εθελοντική δράση που εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης και κοινωνικής της προσφοράς πραγματοποίησε πρόσφατα η JTI Ελλάδας. 

Ο εθελοντισμός έχει κομβικό ρόλο στις δράσεις ΕΚΕ της εταιρείας και οι εργαζόμενοι τηρούν με συνέπεια το «Ημερολόγιο Εθελοντισμού JTI» συμμετέχοντας σε δράσεις και πρωτοβουλίες για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και ειδικότερα των ευάλωτων ομάδων. 

Σε αυτό το πλαίσιο, εθελοντές εργαζόμενοι της εταιρείας, παρά την πανδημία και τους περιορισμούς, συγκέντρωσαν και προσέφεραν για άλλη μια φορά σε άπορες οικογένειες περισσότερα από 60 κιβώτια με είδη ένδυσης για όλες τις ηλικίες, λευκά είδη, παιχνίδια και είδη σπιτιού – όλα σε άριστη κατάσταση.  Να σημειωθεί ότι η ενέργεια αυτή διοργανώνεται συστηματικά επί σχεδόν μια δεκαετία από τους εργαζόμενους και τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο τα είδη που συγκεντρώνουν προσφέρονται σε φορείς που στηρίζουν συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.  

Τα είδη της συγκεκριμένης πρόσφατης προσφοράς παραδόθηκαν στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού της Αγίας Παρασκευής, η οποία φροντίζει περισσότερες από 50 άπορες οικογένειες της ευρύτερης περιοχής.