Ένας 21χρονος αγνοείται μετά από βουτιά που έκανε νωρίς το απόγευμα στον ποταμό Νέστο στο ύψος της Γαλάνης στην Ξάνθη. Ο νεαρός από την Καβάλα, είχε πάει για μπάνιο μαζί με την παρέα του στη γνωστή περιοχή που συρρέουν αρκετοί το καλοκαίρι, όταν επιχείρησε να βουτήξει αλλά παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού.

Για την ανεύρεση του έσπευσαν επιτόπου επαγγελματίες της περιοχής με κανό καθώς και η ΕΜΑΚ με ειδική βάρκα και εξοπλισμό. Μέχρι τις 9:30 το βράδυ όταν και έπεσε το φως, και σταμάτησαν οι έρευνες,  ο νεαρός δεν είχε βρεθεί.

Όπως ανέφεραν στο xanthi2.gr, γνώστες του ποταμού Νέστου, η στάθμη των υδάτων είναι σε απίστευτα ύψος καθώς το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο του Θησαυρού,  απελευθερώνει τεράστιες ποσότητες νερών από το φράγμα,  λόγω των αναγκών που υπάρχουν στην παραγωγή ρεύματος από την πρωτεύουσα,  ως εκ τούτου ακόμα και κολυμβητές που γνωρίζουν το ποτάμι, είναι δυνατόν να παρασυρθούν από τα ιδιαίτερα ορμητικά νερά.

Καθώς λιγοστεύουν οι ελπίδες για την ανεύρεση του νεαρού, εκτυλίσσεται μία τραγωδία με τους γονείς και τους φίλους του νεαρού να παρακολουθούν τις έρευνες γύρω από την περιοχή Τοξοτών Ξάνθης.