Στη δημοσιότητα δόθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των υπόχρεων μελών του ελληνικού κοινοβουλίου και υπουργών, πρώην και νυν, για το οικονομικό έτος 2020, (χρήση 2019).

Οι εν ενεργεία βουλευτές:

Ο Σπύρος Τσιλιγγίρης εμφανίζει εισοδήματα από διάφορες μισθωτές υπηρεσίες, από επιχειρηματική δραστηριότητα, από ακίνητα καθώς και τα αντίστοιχα της συζύγου του, συνολικά σχεδόν 44.000 ευρώ. Διαθέτει μια θυρίδα στην τράπεζα Πειραιώς και διάφορους λογαριασμούς καταθέσεων σε όλες τις ελληνικές τράπεζες. Διαθέτει διάφορα ακίνητα από αγορά ή κληρονομιά στους Δήμους Ξάνθης και Τοπείρου, 4 αυτοκίνητα συνολικά καθώς και δύο ενήμερα δάνεια στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ PDF

Ο Χουσεϊν Ζεϊμπέκ εμφανίζει εισοδήματα από διάφορες πηγές συνολικά 80.000 ευρω. Διαθέτει μια θυρίδα στην τράπεζα ZIRAAT καθώς και λογαριασμούς καταθέσεων στις τράπεζες ZIRAAT, ΕΘΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Δεν διαθέτει ακίνητη περιουσία ενώ έχει στην κατοχή του μια σειρά από αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Είναι εταίρος μαζί με τη σύζυγό του στο Φαρμακείο που διαθέτει στην Ξάνθη ενώ έχει ένα ενημέρο δάνειο από τη Βουλή των Ελλήνων.

ΧΟΥΣΕΙΝ ΖΕΙΜΠΕΚ PDF

Ο Μπαράν Μπουρχάν εμφανίζει εισοδήματα από διάφορες πηγές σχεδόν 40.000 ευρώ. Έχει τραπεζικούς λογαριασμούς σε ΠΕΙΡΑΙΩΣ και ΕΘΝΙΚΗ και δηλώνει ως ακίνητη περιουσία μια μονοκατοικία στην Ξάνθη και ένα ακίνητο της συζύγου του στην Τουρκία από κληρονομιά. Είναι επίσης κάτοχος του 100% της εταιρίας  THRACE PACK TR στην Τουρκία.  Έχει δύο αυτοκίνητα καθώς και ένα ενήμερο δάνειο από την ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

ΜΠΑΡΑΝ ΜΠΟΥΡΧΑΝ PDF

Πρώην Βουλευτές και Δήμαρχοι. 

Χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές δημοσιοποιήθηκαν και οι δηλώσεις των πρώην βουλευτών Στάθη Γιαννακίδη και Γρηγόρη Στογιαννίδη.

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ PDF

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ PDF

Τέλος, υπόχρεοι είναι και οι εν ενεργεία και πρώην Δήμαρχοι της Ξάνθης όπως και ο Περιφερειάρχης. Από τη Βουλή των Ελλήνων αναρτήθηκαν οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των Χρήστου Μέτιου, Μανώλη Τσέπελη, Γιώργου Τσιτιρίδη, Θωμά Μίχογλου (δεν αναρτήθηκε αυτή του Ντελή-Χουσεϊν Ριτβάν) καθώς και των πρώην Δημάρχων. Χ. Δημαρχόπουλου και Καπζά Τζεμήλ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΤΙΟΣ PDF

ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ PDF

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ PDF

ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΟΓΛΟΥ PDF

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ PDF

ΚΑΠΖΑ ΤΖΕΜΗΛ  PDF

Όλες οι δηλώσεις

ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΖΕΙΜΠΕΚ ΧΟΥΣΕΙΝ ΜΠΑΡΑΝ ΜΠΟΥΡΧΑΝ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ METIOSΤΣΕΠΕΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΘΩΜΑΣ ΚΑΠΖΑ ΤΖΕΜΗΛ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ