Οι  λεπτομέρειες απομένουν για να ανακοινωθεί το τελικό πρόγραμμα των φετινών Γιορτών Παλιάς Πόλης.

Αρκετοί από τους περιορισμούς της πανδημίας επέτρεψαν να γίνουν πλήθος φυσικών εκδηλώσεων αλλά περιορίζουν για δεύτερη χρονιά την πιθανότητα να υπάρξουν στέκια πολιτιστικών συλλόγων. Και αυτό γιατί η ξεκάθαρη διάταξη επιτρέπει τη λειτουργία στα Στέκια που θα παρέχουν φαγητό ή ποτό, αυστηρά σε περιφραγμένους χώρους και με καθήμενους εποισκέπτες. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι Σύλλογοι δεν θα βγάλουν τα “τραπεζάκια” τους ούτε τη φετινή χρονιά για ευνόητους λόγους.

Δύο μεγάλες συναυλίες στον ΑΟΞ

Κατά τα άλλα η “υβριδική” αυτή και μεταβατική περίοδος των Γιορτών Παλιάς Πόλης θα έχει αρκετές φυσικές εκδηλώσεις και δύο συναυλίες που θα γίνουν στο γήπεδο του ΑΟΞ, με ένα συμβολικό εισιτήριο, λόγω των περιορισμών που υπάρχουν για τις κερκίδες (70%), μια εκ των οποίων θα είναι με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Επίσης θα υπάρξουν διάφορες εκδηλώσεις στις σκηνές που θα στηθούν σε Νησάκι και Λιμνίο, θα ξεκινήσει ένα πρόγραμμα ξεναγήσεων από το Δήμο στην Παλιά Πόλη ενώ θα υλοποιηθούν και προτάσεις που έγιναν από διάφορους συλλόγους (Βάτραχοιι, ΠΑΣ Αντίκας) για εναλλακτικές εκδηλώσεις.

Τέλος, στις περιπτώσεις που οι συνθήκες και οι χώροι το ευνοούν, και με τους περιορισμούς της πανδημίας, οι μεγαλύτεροι σύλλογοι όπως το Λύκειο Ελληνίδων θα έχουν ένα σχεδόν πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων στο φετινό θεσμό.