Aστυνομικός και, μάλιστα, ιδιαίτερα γνωστός από την ενασχόλησή του με τη διαιτησία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο κατά το παρελθόν, είναι αυτός που έσωσε πρόσφατα ένα 6χρονο κορίτσι από πνιγμό στην πλαζ των Μαγγάνων. Πρόκειται για το Μιχάλη Ντάκο, τον οποίο συγχαίρει με ανακοίνωσή της η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης.

Αναλυτικά:

Με αφορμή περιστατικό διάσωσης ενός μικρού κοριτσιού από πνιγμό στην παραλίαΜ αγγάνων Ξάνθης θα θέλαμε ως Ένωση να εκφράσουμε δημόσια τα συγχαρητήρια μαςστο μέλος της Ένωσης μας ΝΤΑΚΟ Μιχαήλ, ο οποίος όντας σε υπηρεσία εποχούμενηςπ εριπολίας, έλαβε το σήμα, μετέβη τάχιστα στο σημείο και λειτουργώντας με απόλυτοε παγγελματισμό και σύνεση, συνέβαλε καθοριστικά στη διάσωση του μικρού κοριτσιού.

Το συνδικαλιστικό κίνημα και η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας οφείλει ναα ναγνωρίζει τέτοιου είδους ενέργειες αστυνομικών και να τις επαινεί, αναπτερώνοντας τοη θικό των αστυνομικών, που παρά τις σημερινές περικοπές μισθών, υλικών και αστυνομικού προσωπικού ανταποκρίνεται επάξια στο έργο τους, επιδεικνύοντας περίσσιοε παγγελματισμό και φιλότιμο.