Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο με τις 8 το βράδυ στο Περιγιάλι Καβάλας στον δρόμο μπροστά από το πρώην στρατόπεδο «Ασημακοπούλου», στο ύψος του κέντρου διασκέδασης “Καβαλιώτισσα”.

Σύμφωνα με το kavalanews.gr τρεις είναι οι νεκροί και τρεις οι τραυματίες.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ένα αυτοκίνητο (με οδηγό ένα 59χρονο) που βρισκόταν στο σημείο έκανε αναστροφή και συγκρούστηκε με διερχόμενη μηχανή.

Νεκρός είναι ο οδηγός της μηχανής (32 ετών) αλλά και δύο πολίτες που κινούταν στο δρόμο όταν έπεσε πάνω επάνω τους η μηχανή μετά τη σύγκρουση. (39χρονος και 61χρονη).

Στο κέντρο εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη το γλέντι ενός γάμου. Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κέντρο διασκέδασης και το περίμεναν να φτάσει για να ξεκινήσει το γλέντι. Ωστόσο ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν και η άφιξη του αναβλήθηκε καθώς η κατάσταση θύμιζε πόλεμο παρά γλέντι γάμου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Την 23-7-2021 και ώρα 20.00, στην Καβάλα, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 56χρονος ημεδαπός συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 32χρονος ημεδαπός, η οποία στη συνέχεια ανετράπη εκτός οδοστρώματος, προσέκρουσε σε κολώνα
φωτισμού και παρέσυρε πεζούς. Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκαν θανάσιμα ο 32χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας και δύο πεζοί ημεδαποί, ένας 39χρονος και μια
61χρονη, καθώς επίσης τραυματίσθηκαν άλλοι τρεις πεζοί ημεδαποί, ηλικίας 52, 68 και 68 ετών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

Εικόνες και κείμενα: Kavalanews.gr