Δεν έχουν σταματημό οι πανηγυρισμοί για την εντυπωσιακή επιτυχία του Ορφέα Ξάνθης και την άνοδο στη δεύτερη τη τάξει, ποδοσφαιρική κατηγορία, όπου θα αγωνιστεί μαζί με τον ΑΟΞ την επόμενη χρονιά.

Μετά το τέλος του αγώνα ομάδα και φίλαθλοι πανηγύρισαν τη μεγάλη επιτυχία ενώ μετά το τέλος αρκετοί ήταν αυτοί που συνεχάρησαν τον Ορφέα και την “ψυχή” της ομάδας Μπάμπη Χατζημεστή.

Ο Δήμος Ξάνθης:                                   

Με κομμένη την ανάσα, αλλά ταυτόχρονα με πολλή πίστη και ελπίδα, παρακολουθούσαμε όλοι τον αγώνα που τελικά έφερε τα χαμόγελα στα χείλη μας.

Ζήτω, ο Ορφέας Ξάνθης.

Ο Δήμος Ξάνθης συγχαίρει θερμά τον Ορφέα Ξάνθης για τη λαμπρή άνοδό του στη δεύτερη κατηγορία.

Η Ιστορική ομάδα της Ξάνθης τα κατάφερε και οι ευχές του Δήμου Ξάνθης στις 6 Ιουνίου 2021 για τα  τέσσερα εναπομείναντα  παιχνίδια μπαράζ,  που ακολούθησαν, έπιασαν τόπο.

Χειροκροτούμε δυνατά  τον Ορφέα Ξάνθης,  προσωπικά τον Μπάμπη Χατζημεστή,  τους τεχνικούς, τους παίκτες, όλους όσους πίστεψαν και συνόδευσαν, όλα αυτά τα χρόνια την ομάδα, μέχρι την τελική δικαίωση.

 Ο Δήμος Ξάνθης θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα,  όπως το πράττει με συνέπεια, συνεχώς και όλη η Ξάνθη είναι διπλά υπερήφανη γιατί πλέον έχει δύο ομάδες στη δεύτερη κατηγορία.

Η παράταξη του Σάββα Μελισσόπουλου:

Η Ξάνθη σήμερα πανηγυρίζει τη μεγαλύτερη επιτυχία του ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ στην ιστορία του και την άνοδο της ομάδας στη SL2.

Tα “λιοντάρια” του ΟΡΦΕΑ κατέθεσαν ταλέντο, ψυχή και πάθος, κατάφεραν αυτό που σε πολλούς φάνταζε ακατόρθωτο και μας έκαναν όλους υπερήφανους.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, στον Πρόεδρο Χρήστο Μουρτζανό, στον βοηθό προπονητή Μάκη Μπογιατζίδη, σε όλους τους ανθρώπους που έχουν συμβάλλει σ΄ αυτή την επιτυχία και φυσικά στον εμπνευστή και δημιουργό αυτής της ομάδας, τον μοναδικό Μπάμπη Χατζημεστή.

Η επιτυχία του ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ είναι ένα τρανό παράδειγμα του υγιούς ερασιτεχνικού αθλητισμού που με ιδίους πόρους, με όραμα και πολλή προσπάθεια, με μηδαμινή βοήθεια από την Πολιτεία και τον Δήμο Ξάνθης και με Ξανθιώτες ποδοσφαιριστές κατάφερε να πραγματοποιήσει την υπέρβαση και να αποτελεί έναν σπουδαίο πρεσβευτή της πόλης μας σε όλη την Ελλάδα.

Μετά το τέλος του συγκλονιστικού αγώνα ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», Σάββας Μελισσόπουλος, βρέθηκε στα αποδυτήρια της Ξανθιώτικης ομάδας και έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στον Μπάμπη Χατζημεστή και στον Χρήστο Μουρτζανό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ξάνθης

Συγχαρητήρια στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ορφέα Ξάνθης που με
σκληρή δουλειά και κάτω από αντίξοες συνθήκες, κατάφερε να πετύχει
την άνοδο στην Super League 2 κατηγορία. Πρόκειται για
επαγγελματική κατηγορία και μαζί με τον ΑΟΞ, αποδεικνύουν
περίτρανα, ότι η Ξάνθη αποτελεί ανεξάντλητη πηγή ταλέντων.
Ευχόμαστε στην ομάδα του Ορφέα, ό,τι καλύτερο και είμαστε σίγουροι
για τη δυναμική του παρουσία στην νέα κατηγορία.