To 4o Γενικό Λύκειο Ξάνθης με μήνυμά του προς τους γονείς ενημερώνει για τις επιδόσεις των μαθητών και εκφράζει ικανοποίηση για τις υψηλές επιδόσεις. Αξιοσημείωτο, μάλιστα, είναι το γεγονός ότι ένας μαθητής από περιφερειακό οικισμό που κατέβαλε σημαντική προσπάθεια παρά τις αντίξοες συνθήκες, ο Απόστολος Σαμπουκασίδης, συγκέντρωση 18.150 μόρια.

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε πως φέτος στις πανελλαδικές εξετάσεις οι επιδόσεις των μαθητών μας ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικές μέχρι εξαιρετικές και δικαιώνουν τη συνεχή προσπάθεια και τον μόχθο και των εκπαιδευτικών αλλά και των μαθητών και των οικογενειών τους.

Η άριστη συνεργασία μας και η συνέπεια και η υπευθυνότητα που δείξαμε επέφερε το θετικό αποτέλεσμα για τα παιδιά μας. Συγκεκριμένα, στο κλασσικά δύσκολο μάθημα της Γλώσσας-που πάντα σημειώνονται πανελλαδικά χαμηλές βαθμολογίες -το 15% των μαθητών μας έγραψε πάνω από 15- πολύ άνω του μέσου όρου επίδοσης σε αυτό το μάθημα πανελλαδικά-. Και γενικά ο μέσος όρος επίδοσης των μαθητών μας στη Γλώσσα ήταν πολύ καλός.

Το 17% των μαθητών του προσανατολισμού των ανθρωπιστικών σπουδών αρίστευσε -με μαθητές που σε μαθήματα αγγίξανε το 100! Πολύ καλές επιδόσεις είχαμε και στον προσανατολισμό της Υγείας αλλά και τον Θετικό, όπου μαθητές άγγιξαν τα 18.000 μόρια!

Πάνω από τα 18.000 μόρια έγραψαν και μαθητές στην Πληροφορική και την Οικονομία μαθητές του τομέα οικονομίας και πληροφορικής. Ελπίζουμε στη συνέχεια της καλής συνεργασίας και είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε σχετικό με την πορεία των παιδιών σας. Σας τονίζουμε πως πρέπει τα παιδιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού να μην αποκοπούν τελείως από τα μαθησιακά αντικείμενα, να κρατούν επαφή με το Σχολείο γενικότερα και να προετοιμαστούν καλά για την επόμενη χρονιά.

Καλό καλοκαίρι! Η Διευθύντρια και ο σύλλογος διδασκόντων του 4ου ΓΕΛ”