Τον Πρωθυπουργό συνάντησαν έξω από το 7ο Γυμνάσιο Ξάνθης, λίγο πριν την εκδήλωση για το φυσικό αέριο οι εργαζόμενοι στα ΒΦΛ.

“Ο Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα μας προκειμένου να δοθεί λύση και να σταματήσουν οι παράνομες απολύσεις που επιδιώκει ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ζήτησε δε να είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία. Ελπίζουμε τα λόγια του και τα όσα έλεγε για υγιή επιχειρηματικότητα, να γίνουν πράξη.” ανέφεραν σχετικά.

Ήρθαμε στην Ξάνθη σήμερα με τις οικογένειές μας, με τα παιδιά μας, προκειμένου να αντιληφθεί το τι ακριβώς συμβαίνει. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να ασχοληθεί ο ίδιος προσωπικά προκειμένου να δοθεί οριστική λύση. Ξέρουμε πλέον ότι στα χέρια του Πρωθυπουργού βρίσκεται το δικό μας υπόμνημα, οπότε περιμένουμε, και πλέον η ευθύνη βαρύνει τον ίδιο τον πρωθυπουργό προκειμένου να δοθεί ουσιαστική λύση και να σταματήσουν οι παράνομες απολύσεις του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στα Λιπάσματα Καβάλας.
Κάνεις δεν μπορεί να καλύπτει τις διαστρεβλωμένες επιχειρηματικές πρακτικές του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη” ανέφεραν οι εργαζόμενοι που δηλώνουν ικανοποιημένοι.