Εντυπωσιακή ήταν η εικόνα που δημιούργησαν οι Underhill West και οι διοργανωτές της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής στην Ξάνθη το βράδυ της Τρίτης.

Το ξανθιώτικο συγρότημα εμφανίστηκε να παίζει live από την … ταράτσα του Δημαρχείου σε live μετάδοση. Το γεγονός ότι δεν μπορούν να γίνουν μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις με αρκετό κόσμο, ώθησε σε μια εξαιρετική ιδέα, που θύμισε τους Beatles του 1969, ενώ οι εικόνες που αποτυπώθηκαν είναι εντυπωσιακές.

Το συγκρότημα σε ανάρτησή του σημειώνει:

Χθες το βράδυ ζήσαμε μια νέα εμπειρία , μια Ευρωπαϊκή Γιορτή της μουσικής διαφορετική από όσες έχουμε συνηθίσει με τους Underhill West και την παρέα τους να μας χαρίζουν μια υπέροχη βραδιά ζωντανά από την ταράτσα του δημαρχείου Ξάνθης !

Ήταν ένα παράτολμο και πρωτόγνωρο εγχείρημα αλλά η προσπάθεια πολλών ανθρώπων το έφερε εις πέρας. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμάς στους Underhiil West , όλους τους μουσικούς που συμμετείχαν αλλά και όλους τους τεχνικούς που ήταν πίσω από τις κάμερες , τον ήχο και τα φώτα και χάρη σε αυτούς βγήκε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα !

Επίσης να ευχαριστήσουμε το Caffeine Roastery Superfoods για την ευγενική τους χορηγία καθώς και τον Δήμος Ξάνθης για την παραχώρηση του χώρου αλλά και την συνεργασία τους.

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή αντάμωση του χρόνου !
European Music Day Festival Xanthi 2021
Διοργάνωση : Βάτραχοι Πολ.Συλ.Ξάνθης