Κάθε χρόνο η σχολική χρονιά στο Petmeza Language School ολοκληρώνεται με ένα μεγάλο πάρτυ και τα Φεστιβάλ Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης, όπου οι μαθητές παρουσίαζουν τα ταλέντα τους, τις εργασίες τους και τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες με όχημα τις γνώσεις τους στην Αγγλική γλώσσα.

Φέτος, το ραντεβού δόθηκε διαδικτυακά με τους μαθητές (junior-A2) να παρουσιάζουν ψηφιακά πια, χρησιμοποιώντας όλες τις νεές δεξιότητες που απέκτησαν, πάντα με όχημα την γνώση. Όπως σημειώνουν οι υπεύθυνοι, μας απέδειξαν πώς μέσα από τα εμπόδια μπορούν να δημιουργηθούν νέες ευκαιρίες και πώς η εκπαιδευτική διαδικασία όταν εμπλέκει τους μαθητές οδηγεί στην γνώση είτε δια ζώσης είτε απομακρυσμένα.

“Είμαστε πολύ περήφανοι για τους μαθητές μας αλλά και πανευτυχείς γιατί η συνεχής προσπάθεια μας για εξέλιξη κατέληξε ακόμα μία χρονιά σε χαρούμενα πρόσωπα κι ας τα είδαμε μέσα από τα γνωστά σε όλους κουτάκια πια! Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με την ευχή και την υπόσχεση για ένα 15ο Φεστιβάλ γεμάτο κυρίως αγκαλιές, αλλά και καινοτομία καθώς θα διανύουμε τον 40ο χρόνο λειτουργίας μας, πάντα με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον” αναφέρει το “Κέντρο Ξένων Γλωσσών Πετμεζά”.