Με σημερινή διαρροή, η δημοτική αρχή απαντά στη χθεσινή ανακοίνωση του Σάββα Μελισσόπουλου για την κατάσταση στο κλειστό “Φίλιππος Αμοιρίδης” σημειώνοντας ότι υπάρχει σε εξέλιξη η εκπόνηση μελέτης από την Τεχνική Υπηρεσία ενώ παραλληλα “φωτογραφίζει” στενό συνεργάτη του επικεφαλής της παράταξης Ξάνθη για όλους, ότι έρχεται σε δύσκολη θέση λόγω της φιλοξενίας του “Αρίωνα” στο κλειστό.

Αναλυτικά:

Και στη μέση ο «Αρίωνας»…

Είναι γνωστό το χρόνιο πρόβλημα του Κλειστού Γυμναστηρίου «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» σε όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου. Όπως γνωστό είναι ότι η Τεχνική Υπηρεσία έχει αναλάβει τη σχετική μελέτη, η οποία πρόκειται να παραδοθεί μέσα στο καλοκαίρι.

Μέχρι σήμερα, ο Σύλλογος «Αρίων», χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις του «Κλειστού», εν γνώσει των πλευρών του δημοτικού συμβουλίου, γιατί όλοι συνομολογούμε ότι οι ανάγκες των παιδιών μας θα πρέπει να καλυφθούν – θωρακίζοντας, βέβαια, πρωτίστως την ασφάλειά τους. 

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι το… «πλούσιο φωτογραφικό ντοκουμέντο» αφορά κυρίως σε έναν χώρο του γυμναστηρίου, το οποίο και δε χρησιμοποιείται, όπως και όσοι χρήζουν ανακατασκευής.

Τι προκάλεσε την… αποκαλυπτική έκρηξη του κ. Μελισσόπουλου; 

Το γεγονός ότι δεν αντέχει τον αντίλογο. 

Είχε συνηθίσει να «τα λέει και να… χαίρεται», χωρίς να παίρνει απάντηση. 

Η τακτική «αναπάντητα» ακολουθήθηκε συνειδητά, καθώς πιστεύουμε ότι όλες οι πλευρές του δημοτικού συμβουλίου συμβάλουν, τόσο με τις προτάσεις τους, όσο και με την κριτική τους, στην ορθότερη λειτουργία του δήμου, επ’ ωφελεία των συνδημοτών και της τοπικής κοινωνίας, γενικότερα.

Όμως, άλλο κριτική, άλλο καταστροφολογία. 

Άλλο παρατηρήσεις και άλλο εξόφθαλμη εμπάθεια, την οποία, όπως φαίνεται, καλλιεργεί συστηματικά, ο επικεφαλής της παράταξης «Ξάνθη για όλους».

Δεν καταλαβαίνουμε πώς αντιλαμβάνεται την έννοια «Όλοι», αλλά σίγουρα με την κίνησή του αυτή, απέδειξε (αν μη τι άλλο) ότι δε νοιάζεται ούτε για τους… 

«δικούς του» ανθρώπους. 

Διότι, προτιμά να εκθέσει τους ανθρώπους του «Αρίωνα» -που ειρήσθω εν παρόδω κάποιοι από αυτούς ήταν και οι υπεύθυνοι της προεκλογικής του εκστρατείας- δημιουργώντας, αρχικά σε αυτούς, ένα βαθύ ρήγμα αξιοπιστίας, αλλά κυρίως να προκαλέσει μια πολύ σημαντική επιβάρυνση στα παιδιά του Αρίωνα που πολύ πιθανόν -ύστερα και από αυτήν την «αποκάλυψη»- να χρειαστεί να μεταφερθούν σε άλλες αθλητικές δομές, αν αυτό αποφασιστεί , για να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους, ώστε να μην επηρεαστεί η προετοιμασία και οι δράσεις τους…

Γιατί επέλεξε να… σουτάρει έξω από τη γραμμή των 6,25; Γιατί απλά νόμιζε ότι θα «σκοράρει». 

Και φυσικά, όπως συνηθίζει χωρίς να λαμβάνει υπόψιν ότι είναι, γενικώς, «απροπόνητος».

Μπορεί να μην έπιασε ούτε… στεφάνη, αλλά τουλάχιστον φάνηκε η… στόφα του αθλητή.

 

ΥΓ: Σας ευχαριστούμε που μας απαλλάξατε από την καταμέτρηση των λέξεων και λοιπών στοιχείων. Συνεχίστε αυτήν την εξάσκηση, τουλάχιστον…