Με μια επικριτική αλλα΄και ειρωνική ανακοίνωση, η παράταξη Μελισσόπουλου αναφέρεται στην κατάσταση στο κλειστό Αλεξ. Μπαλτατζής.

Αναλυτικά:

«Δύο χρόνια μετά την εκλογή του κ.Τσέπελη  δεν έχει μπει ούτε μία βίδα στην πόλη».

Η τελευταία ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ» μάλλον ενόχλησε τον κ. Τσέπελη αφού μέσω των γνωστών «κύκλων» φανέρωσε τον εκνευρισμό και την αμηχανία του. 

Σήμερα ενημερώνουμε τους πολίτες της Ξάνθης πως ακόμη και οι βίδες που υπήρχαν στη θέση τους άρχισαν να φεύγουν!!!

Εικόνες ντροπής τριτοκοσμικής πόλης αντικρίσαμε κατά την επίσκεψή μας στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» που βρίσκεται στην Εκτενεπόλ. 

Ένα κλειστό αθλητικό κέντρο, που κάποτε ήταν κόσμημα για την Ξάνθη μας, ενώ σήμερα φιλοξενεί προπονήσεις ακαδημιών και αθλητικών αγώνων εθνικών κατηγοριών. Ένα κλειστό αθλητικό κέντρο που βρίσκεται υπό κατάρρευση και αποτελεί εστία κινδύνου για τη σωματική ακεραιότητα μικρών και μεγάλων αθλητών που περνάνε την πόρτα του, προκειμένου να αθληθούν!

Βεβαίως για να μην αδικήσουμε τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Τσέπελη το αθλητικό κέντρο έχει πλέον ιατρικό κρεβάτι και απινιδωτή, που τα παρουσίασε ο Δήμαρχος Ξάνθης και οι συνεργάτες του ως ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα των ημερών του, ξεχνώντας φυσικά να αναφέρει πως ήταν μία ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου!!! 

Οι αείμνηστοι Αλέξανδρος Μπαλτατζής, του οποίου το όνομα φέρει το αθλητικό κέντρο και Φίλιππος Αμοιρίδης, που επί των ημερών του κατασκευάστηκε δεν θα ένιωθαν καθόλου υπερήφανοι για την κατάντια του!  

Κύριε Τσέπελη, όσο και αν θεωρείτε πως με τα γνωστά παπαγαλάκια σας μπορείτε να διαμορφώσετε την κοινή γνώμη και να κοροϊδέψετε τον κόσμο πλανάστε πλάνην οικτράν!

Εμείς απλά σας ενημερώνουμε πως η κλεψύδρα του χρόνου έχει αρχίσει πια να μετράει ανάποδα!!

Σύντομα θα το κατανοήσετε….

Μέχρι τότε όμως διορθώστε ό,τι μπορείτε, προκειμένου η νέα γενιά του τόπου μας να μην αντικρίζει αυτές τις εικόνες ντροπής, γιατί δεν της αξίζει!

ΥΓ

Ενημερώνουμε τους κύκλους της διοίκησης του κ. Τσέπελη πως η παρούσα ανακοίνωση αποτελείται από:

335 λέξεις

1910 χαρακτήρες χωρίς κενά

2304 χαρακτήρες με κενά

30 παραγράφους 

368 γραμμές

ΚΑΙ 33 ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ