Στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Πλαστικών Θράκης, στο Μαγικό Ξάνθης, βρέθηκε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος την Παρασκευή.

Όπως σημείωσε, συναντήθηκε με το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Δημήτρη Μαλαμο ενώ στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε,  ενημερώθηκε για τη δραστηριότητα του Ομίλου, “που κάνει γνωστό το όνομα της Θράκης στον επιχειρηματικό κόσμο διεθνώς, και έμεινα εντυπωσιασμένος από το δυναμισμό του.” όπωσ αναφέρει ο Περιφερειάρχης.

Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου 6 της Thrace Nonwovens and Geosynthetics ΑΒΕΕ, που ανήκει στον Όμιλο των Πλαστικών Θράκης, από το διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας  Θανάση Δημίου.
“Ευχαριστώ θερμά για τη φιλοξενία τον κ. Μαλάμο και τον κ. Δημίου αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη που μας συνόδευαν, τον  Θανάση Ξυνίδη, νομικό σύμβουλο του Ομίλου και πρόεδρο του Κοινωνικού Κέντρου “Σταύρος Χαλιορής” και τον  Κώστα Τσαουσίδη, plant manager του εργοστασίου.”
Στο Κοινωνικό Κέντρο, μετά το εργοστάσιο 
“Μετά την ξενάγηση στο εργοστάσιο, επισκέφθηκα το Κοινωνικό Κέντρο “Σταύρος Χαλιορής” του Ομίλου και ενημερώθηκα για τις δράσεις του από τον πρόεδρο του Κέντρου  Θανάση Ξυνίδη. Μαζί μου ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης, ο αντιπεριφερειάρχης υποδομών Δημήτρης Γαλανόπουλος και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος διεθνών σχέσεων της ΠΑΜΘ Κώστας Κουρτίδης.” αναφέρει ο Χρήστος Μέτιος, σε ανάρτησή του.