Μια καταστροφική ήττα υπέστη ο ΑΟΞ από τον Εργοτέλη την Κυριακή στα Πηγάδια με 0-1. Η πρώτη ήττα εντός έδρας και η πρώτη του Μπάμπη Τεννέ ήταν και η πιο οδυνηρή καθώς έριξε την ομάδα από την πρώτη θέση στην τέταρτη.

Πλέον η Ξάνθη χρειάζεται μόνο νίκη στην τελευταία αγωνιστική με το Λεβαδειακό στα Πηγάδια για να “κλειδώσει” την δεύτερη θέση που οδηγεί στο μπαράζ με Παναιτωλικό. Και θα ελπίζει σε ισοπαλία στο άλλο ματς για το “θαύμα”. Υπό την έννοια αυτή, ότι δεν πήρε ούτε το βαθμό της ισοπαλίας δεν αλλάζει κάτι αλλά δίνει κίνητρο στον Εργοτέλη, που ελπίζει στην πρώτη θέση αν κερδίσει στον Ιωνικό την τελευταία αγωνιστική.

Η βαθμολογία και η τελευταία αγωνιστική:

Ιωνικός 50
Λεβαδειακός 50
Εργοτέλης 48
Ξάνθη 48

Ξάνθη-Λεβαδειακός
Ιωνικός – Εργοτέλης

 

Ως προς το μάτς, η Ξάνθη πέταξε όλη την προσπάθεια που έκανε στο δεύτερο γύρο και τα πλέι οφ και υπέστη την πρώτη της ήττα μετά απο 15 ματς, δεχόμενη το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 46′ από τον Τσέλιο. Δοκάρι είχε ο Καπνίδης στο 69′ με κεφαλιά.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ από το sportsaddict.gr

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας) με α’ βοηθό τον Πολυχρόνη Κωσταρά (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), β’ βοηθό τον Λάζαρο Δημητριάδη (ΕΠΣ Μακεδονίας), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Σπυρίδων Ζαμπαλας (ΕΠΣ Ηπείρου).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Παπάζογλου Τ., Πέτροβιτς (52′ Καπνίδης), Βέρκερ, Τζούρμαν (52′ Σιατραβάνης), Παντελιάδης (59′ Ντίνας), Έμπερτ, Θυμιάνης (52′ Δημούτσος), Τάτος, Μικελτάτζε (79′ Βόλτερς), Παπάζογλου Θ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Κόλα, Σερβιλάκης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος, Μπουτσάκης (46′ Αμπντουλαχί), Τσέλιος (68′ Κοκκίνης), Μανουσάκης (78′ Κωστανάσιος), Κόνραντ (61′ Πατρινός), Μπουρσέλης.