Την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρώτη θέση αλλα και σε περιπέτειες για τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος μπήκε ο ΑΟΞ μετά την ισοπαλία με 1-1 στην πρεμιέρα των play offs με τα Χανιά, απέχοντας 5 βαθμούς από την κορυφή. 

Η Ξάνθη δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα του πρωτοπόρου Ιωνικού από το Λεβαδειακό στην έδρα του αλλά αντιθέτως έμεινε δύο βαθμούς πίσω από τους Βοιωτούς, στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, που οδηγεί στα μπαράζ, πιθανότατα, με τον Παναιτωλικό.

Ήρθε για τρίτη φορά ισόπαλη φέτος με τα Χανιά και έχασε ακόμα δύο πολύτιμους βαθμούς απέναντι στους Κρητικούς , αν και παραμένει αήττητη για 13ο ματς και συνεχίζει να κρατά την τύχη της στα χέρια της και υπέρ τις τις ισοβαθμίες.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με το πέναλτι του Διαμαντόπουλου στις καθυστερήσεις του α’ μέρος και η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ισοφάρισε με τον Θανάση Παπάζογλου (58′)διαμορφώνοντας το τελικό σκορ που έδωσε από ένα βαθμό στις δύο ομάδες. Η 9η φετινή ισοπαλία για τον ΑΟ Ξάνθης και 4η στην έδρα του, επεκτείνει το αήττητο σερί στα 13 παιχνίδια και συνεχίζει με τους 42 βαθμούς πλέον, στον σχετικό πίνακα. Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας την Τετάρτη (5/5) με αντίπαλο τον Διαγόρα στη Ρόδο.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΌ ΤΟ sportsaddict.gr

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θανάσης Τζήλος (ΕΠΣ Λάρισας) με α’ βοηθό τον Τ. Γεωργακόπουλο (ΕΠΣ Πειραιά), β’ βοηθό τον Δ. Σαμοΐλη (ΕΠΣ Αθηνών), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Κων/νος Μπαϊρακτάρης (ΕΠΣ Αθηνών).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Παπάζογλου Τ., Τσαμούρης (60′ Έμπερτ), Πέτροβιτς (36′ λ. τρ. Βέρκερ), Δημούτσος, Μπριλάντε, Τάτος, Σιατραβάνης (84′ Θυμιάνης), Βόλτερς (46′ Σχρόιεν), Μικελτάτζε, Καπνίδης (46′ Παπάζογλου Θ.).

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Καμαρά, Αναστασόπουλος, Ανδρέου, Σωτηράκος, Δημητριάδης (87′ Νίκολιτς), Παναγιωτούδης (87′ Καρτσαμπάς), Πλέγας (60′ Γκίνο), Σουντουρά (78′ Ουνγαλίδης), Βασιλόγιαννης, Διαμαντόπουλος.