Για διασφάλιση της προστασίας των υπαλλήλων και των πολιτών του Δήμου και άμεση ενίσχυση του Νοσοκομείου Ξάνθης σε ιατρικό προσωπικό κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Σάββας Μελισσόπουλος, μετά τα τρία κρούσματα covid-19 σε Αντιδημάρχους και Πρόεδρο Νομικού Προσώπου του Δήμου Ξάνθης

Aναλυτικά:

Ισχυρές πιέσεις δέχεται το τελευταίο διάστημα το υγειονομικό σύστημα της πόλης μας.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι νόσησαν δύο Αντιδήμαρχοι και ένας πρόεδρος Νομικού προσώπου του Δήμου Ξάνθης, είναι θετικοί και υπάλληλοι των υπηρεσιών του Δήμου.

Στο κτίριο του Δημαρχείου θα πρέπει άμεσα να εφαρμοστούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και αν χρειαστεί να αναστείλει όλες τις υπηρεσίες του, για όσο διάστημα απαιτηθεί.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την έλλειψη γιατρών στο Νοσοκομείο Ξάνθης, δημιουργούν ήδη ένα εκρηκτικό μείγμα ειδικά όσο πλησιάζουμε στο Πάσχα.

Οι υπεύθυνοι θεσμικοί παράγοντες του τόπου μας αλλά και του Υπουργείου Υγείας, θα πρέπει να λάβουν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης των πολιτών και των υπαλλήλων του Δήμου Ξάνθης και βέβαια εμείς οι πολίτες – αν και εξουθενωμένοι ψυχικά – να συναισθανθούμε για άλλη μια φορά τη κρισιμότητα των στιγμών και να προσέχουμε ακόμη περισσότερο..