Με αρκετά βελτιωμένη εικόνα και καλύτερη αγωνιστική συμπεριφορά, η ομάδα της Ξάνθης κέρδισε με 2-0 το Διαγόρα στο γήπεδο των Πηγαδίων και επανήλθε στις επιτυχίες. 

Παρότι, έχει χαθεί βαθμολογικό έδαφος, η εμφάνιση της ομάδας ικανοποίησε μετά από καιρό και δημιουργεί αισιοδοξία για τα πλέι οφς, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου.

Η Ξάνθη προηγήθηκε στο 33 με εντυπωσιακή αντεπίθεση και σουτ στην κίνηση του Κέβιν Γκαρσία μετά από ασίστ του Μικελτάτζε και έκλεισε το πρώτο μέρος έχοντας την υπεροχή. Στην επανάληψη ο Διαγόρας- που παλεύει για την είσοδο στα πλέι οφ- έχασε μια ευκαιρία αλλά στη συνέχεια ο ΑΟΞ επέβαλε απόλυτα το ρυθμό του. Έκανε το 2-0 με ωραία “λόμπα” του Σρόιχεν και πάλι μετά από ωραία μπαλιά του Μικελτάτζε. Ο Γεωργιανός της Ξάνθης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι λίγα λεπτά αργότερα με ωραία κεφαλιά, χάνοντας την ευκαιρία να κλείσει με γκολ ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με τη φανέλα του ΑΟΞ.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Μπάμπης Τεννές σημείωσε ότι η νίκη ήταν δίκαιη καθώς ο ΑΟΞ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς και έχασε ευκαιρίες να διευρύνει τη νίκη. Στόχος οι δύο νίκες στα επόμενα παιχνίδια, ώστε να πλησιάσει περισσότερο Ιωνικό και Λεβαδειακό που αναμετρώνται στην επόμενη αγωνιστική, με το βλέμα στα πλει οφς,  σημείωσε ο τεχνικός της ομάδας.

Περισσότερα στο sportsaddict.gr

Η επόμενη (21η) αγωνιστική:

Σάββατο 17/4

Διαγόρας-Τρίκαλα
Λεβαδειακός-Ιωνικός
ΟΦ Ιεράπετρας-Ξάνθη
Καραϊσκάκης-Δόξα Δράμας
Χανιά-Απόλλων Λάρισας
Παναχαϊκή-Εργοτέλης