Σοκ προκαλεί η είδηση για αυτοδιοικητικό με υψηλό αξίωμα στην Ξάνθη, ο οποίος φέρεται να έχει χτυπήσει μία γυναίκα μετά από έντονη λογομαχία έξω από διαμέρισμα κοινού συγγενικού τους προσώπου.

Tις δύο οικογένειες χωρίζουν έντονες περιουσιακές διαφορές, που εκκρεμούν στη Δικαιοσύνη. Η ενέργεια του αυτοδιοικητικού να παραβιάσει ένα ​διεκδικούμενο ​διαμέρισμα και να επιχειρήσει να ​να μεταφέρει την οικοσκευή προκάλεσε την αντίδραση της συγγενούς​. Ειδοποιήθηκε από γείτονες και έφτασε στο σημείο ​και τον φωτογράφισε ​αλλά δέχτηκε την επίθεση, λεκτική και σωματική, του αυτοδιοικητικού​ ο οποίος επιχείρησε να της πάρει το κινητό. 

​ Δημοσιεύματα στα κοινωνικά δίκτυα, υποστηρίζουν ότι η γυναίκα δέχτηκε γροθιά στο πρόσωπο και ότι συνέχισε να τη​ν απωθεί προσπαθώντας να τη ρίξει έξω από τα σκαλιά της πολυκατοικίας​, πριν παρέμβει άλλος συγγενής του ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Μετά την καταγγελία της παθούσας​,​ ο φερόμενος ως δράστης αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές για να συλληφθεί εντός του αυτοφώρου​ αλλά παραμένει άφαντος​, αναφέρει η πλευρά της παρούσας. Οι σοβαρές κληρονομικές διαφορές μεταξύ τους ​με μεγάλο οικονομικό αντικείμενο, ​είναι γνωστές στην τοπική κοινωνία και έχουν απασχολήσει τόσο τα πολιτικά όσο και τα νομικά στέκια της Ξάνθης τα τελευταία δύο χρόνια