Σε ανακοίνωση του Σωματείου Εκπαιδευτών οδήγησης της ΑΜΘ σημειώνεται:

Τη Δευτέρα 29-3-2021 ο σύνδεσμος εκπαιδευτών οδήγησης κ κυκλοφοριακής αγωγής Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης πραγματοποίησε ανοιχτή τηλεδιάσκεψη όλων των μελών του, παρουσία –συμμετοχή του  Περιφερειάρχη κ.Μετιου.

Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα στην όποια ο  περιφερειάρχης μας ενημέρωσε  γύρω από την μη επιστρεπτέα προκαταβολή της περιφέρειας ,κ ακολούθως απάντησε στα αντίστοιχα  ερωτήματα μας. Στην συνέχεια  ενημερώσαμε  τον κ.Μετιο για τα προβλήματα που θα προκύψουν όσον  αφορά την εύρυθμη λειτουργία της δραστηριότητας μας κατά το άνοιγμα της. Ακολούθησε διάλογος με  σειρά  ερωτήσεων  παρατηρήσεων  προτάσεων .Μας άκουσε  προσεκτικά κ δεσμεύτηκε  σε νέα τηλεδιάσκεψη άμεσα με την συμμετοχή κ των υπολοίπων φορέων που έχουν σχέση με την δραστηριότητα μας,ώστε να δοθούν λύσεις στα σοβαρά θέματα που μας απασχολούν.

Επίσης υπήρξε ευχαριστήριο  προς τον αντιπεριφερειαρχη   Ξάνθης  κ.Ευφραιμιδη  Νικολαο κ προς τον  κ.Μετιο  για τις ενέργειες τους, ώστε να  υπάρξει γρήγορη  εύρεση κ δημιουργία  πίστας   εξέτασης-εκπαίδευσης  δικύκλων που τόσο σημαντικός είναι για τους συναδέλφους μας κ την τοπική κοινωνία του  Ν.Ξανθης.