Την 8η φετινή του νίκη πήρε ο ΑΟ Ξάνθης επικρατώντας με 1-0 επί του Εργοτέλη στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Super League 2. Η ξανθιώτικη ομάδα έφτασε στην 6η εντός έδρας επιτυχία επικρατώντας με σκόρερ τους Μικελτάτζε (67′)  Ο σκόρερ αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις με 2η κίτρινη κάρτα, ενώ οι δύο αντίπαλοι είχαν από ένα δοκάρι με τον Αμπντουλαχί στο 11′ ο Εργοτέλης και στο 76′ με τον Μυστακίδη ο ΑΟ Ξάνθης.

Η Ξάνθη διαμαρτύρεται δικαίως για την ανεξήγητη ακύρωση του γκολ που πέτυχε ο Έμπερτ στο πρώτο μέρος με απευθείας εκτέλεση φάουλ και έχει παράπονα από τη διαιτησία.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έχει πλέον 30 βαθμούς, ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό ενώ εκκρεμεί η αναμέτρηση του Ιωνικού με την Παναχαϊκή, ο οποίος βρίσκεται επίσης στους 31 . Η επόμενη αναμέτρηση είναι το Σάββατο (3/4) και πάλι στο Xanthi FC Arena με αντίπαλο την Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Τεννές: Σπουδαία νίκη παρά τις απουσίες

Αήττητη για 7ο ματς με τον Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο της έμεινε η Ξάνθη, με τον πολύπειρο τεχνικό στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα να στέκεται στις απουσίες που είχε η ομάδα και το ανακάτεμα της τράπουλας.

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: “Νομίζω ότι πέρα από το γκολ στο δεύτερο είχαμε και ένα δοκάρι, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι ειδικά στο πρώτο μέρος ο Εργοτέλης ήταν πολύ καλύτερος από εμάς. Εμείς είχαμε τρομερές ελλείψεις παικτών σε συγκεκριμένες θέσεις, προσπαθήσαμε να ανακατέψουμε την τράπουλα και μας βγήκε σε καλό, είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά,  συγχαρητήρια στα παιδιά ήταν μία πολύ σπουδαία νίκη.”

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος σχολίασε: “Όλα θα κριθούν στα πλέι οφ. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι που έρχεται και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, ώστε να έχουμε την αβάντα αν είμαστε πρώτοι ή δεύτεροι.”

Ενώ για τις απουσίες τόνισε: “Υπάρχουν  αρκετά προβλήματα, αλλά γι’ αυτό είμαστε εδώ. Όλα τα παιδιά είναι σε ετοιμότητα, ώστε να αντικαταστήσουν πολύ καλά τους απόντες

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης (ΕΠΣ Χαλκιδικής), με α’ βοηθό τον Λάμπρο Διαμαντη (ΕΠΣ Ηπείρου), β’ βοηθό τον Βασίλη Μάνο (ΕΠΣ Λάρισας) και 4ο διαιτητή τον Κωνσταντίνο Πουλικίδη (ΕΠΣ Δράμας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Μπέντο, Τζούρμαν (46′ Τσαμούρης), Παπάζογλου Τ., Βέρκερ, Πέτροβιτς (46′ Θυμιάνης), Σιατραβάνης, Μπριλάντε (46′ Σχρόιεν), Δημούτσος, Έμπερτ (82′ Ντίνας), Μικελτάτζε, Παπάζογλου Θ. (65′ Μυστακίδης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μποτέ (72′ Κουάτεγκ), Ποζατζίδης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος (81′ Κατσούρι), Τσέλιος, Αμπντουλαχί, Μπουρσέλης (59′ Κόνραντ), Κοκκίνης (59′ Μπουτσάκης), Μανουσάκης (81′ Κωστανάσιος).

 Περισσότερα στο sportsaddict.gr