Αήττητος για 6ο παιχνίδι με τον Τέννε στον πάγκο του έμεινε ο ΑΟΞ που αναδείχτηκε ισόπαλος με 0-0 στα Χανιά με την τοπική ομάδα, αποτέλεσμα που σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα τελικά της 16ης αγωνιστικής κρατά ζωντανούς τους Θρακιώτες στην μάχη του τίτλου.

Το τελικό αποτέλεσμα δίνει ένα βαθμό στην κάθε πλευρά με τους ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Τεννέ να είναι στην 4η θέση με 27 βαθμούς στον πίνακα. Σε ένα ματς που ο ένας βαθμός κρίνεται ικανοποιητικός μια και η ομάδα της Ξάνθης δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τον αντίπαλο της, έχοντας και ακυρωθέν γκολ σε μια φάση που φάνηκε πως υπήρχε οριακό οφσάιντ στην κεφαλιά του Τάσου Παπάζογλου

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα της Ξάνθη, την ερχόμενη Κυριακή στο Xanthi FC Arena με αντίπαλο τον Εργοτέλη, το ματς της χρονιάς με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ευάγγελος Γρατσάνης (ΕΠΣ Τρικάλων), με α’ βοηθό τον Ευστάθιο Γαρεφαλάκη (ΕΠΣ Ηρακλείου), β’ βοηθό τον Παύλο Φραγκούλη (ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας) και 4ος διαιτητής ο Αλέξανδρος Τσαμούρης (ΕΠΣ Πειραιά).

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Καμαρά, Πλέγας (70′ Μπραμπίγια), Παναγιωτούδης (89′ Γκίνο), Κάρλος, Βασιλόγιαννης, Μασένα, Διαμαντόπουλος.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Μπέντο, Πέτροβιτς, Βέρκερ, Τζούρμαν, Σιατραβάνης (54′ Σχρόιεν), Γκαρσία (9′ λ.τρ. Παντελιάδης), Παπάζογλου Τ., Θυμιάνης (54′ Παπάζογλου Θ.), Δημούτσος, Έμπερτ, Μικελτάτζε (78′ Μυστακίδης).

Η Βαθμολογία

31. ΙΩΑΝΙΚΟΣ
28. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
28. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
27. ΞΑΝΘΗ
26. ΔΙΑΓΟΡΑΣ