Οι φετινές ΘΛΕ ολοκληρώθηκαν αφήνοντας μας μια γλυκόπικρη γεύση, αναφέρουν οι Βάτραχοι και σημειώνουν:


Λόγω των συνθηκών που επικρατούν στερηθήκαμε για δεύτερη χρονιά τις αποκριάτικες εκδηλώσεις όπως όλοι τις ξέρουμε. Μπορέσαμε ωστόσο μέσα σε αυτές τις συνθήκες να αναπολήσουμε τις περασμένες μας παρελάσεις μέσα από τον φωτογραφικό διαγωνισμό που διεξήχθη μέσω τις σελίδας μας στο Facebook και που ανέδειξε μεγάλη νικήτρια την Ανδριάννα με 310 like , θυμίζοντάς μας την αποκριάτικη μας στολή του 2012 .

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού που διοργανώσαμε την Κυριακή 14 Μαρτίου. 30 ομάδες τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας με βάση τις εντολές του Υπουργείου Υγείας και Πολιτικής Προστασίας περιηγήθηκαν στην πόλη , συνδυάζοντας τη σωματική τους άσκηση με την επίλυση γρίφων που τους οδηγούσε σε διαφορετικά σημεία της πόλης. Σκοπός όλων μας ήταν να σπάσουμε τη μονοτονία της καραντίνας με τον ασφαλέστερο αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστικό και γιατί όχι… επιμορφωτικό τρόπο . Ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις ομάδες που πραγματικά έτρεξαν πολύ́ !

Πιο γρήγορη ομάδα αναδείχτηκε η ομάδα «Πύραυλος» με τη Γιώτα και το Γιάννη .Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το καρναβάλι του 2022 με την ελπίδα να το ζήσουμε όπως το ξέρουμε !

Οι φετινές ΘΛΕ ολοκληρώθηκαν αφήνοντας μας μια γλυκόπικρη γεύση.
Λόγω των συνθηκών που επικρατούν στερηθήκαμε για…

Δημοσιεύτηκε από Βάτραχοι Πολ.Συλ.Ξάνθης στις Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021