Ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις για την εικόνα που δημιουργήθηκε στην πλατεία το βράδυ του Σαββάτου, με το αυτοσχέδιο γλέντι των, νεαρών κυρίως, ξανθιωτών.Παράλληλα, μεγάλη ήταν η προβολή στα πανελλαδικά ΜΜΕ  με αρκετή δόση κριτικής.

Στα κοινωνικά δίκτυα και στα σχόλια των ρεπορτάζ του xanthi2.gr επικρατεί μεγάλη συζήτηση. Κάποιοι επιρρίπτουν ευθύνες στους νέους που βρέθηκαν στην πλατεία χωρίς τα αναγκαία μέτρα και έθεσαν σε κίνδυνο την υγεία του συνόλου.

Άλλοι επιρρίπτουν την ευθύνη στη γενικότερη διαχείριση της πανδημίας και τα παρατεταμένα λοκντάουν, σημειώνοντας  υπάρχει οικονομική καταστροφή για μια σειρά από επιχειρήσεις και εξάντληση του κόσμου, ενώ η Ξάνθη η περιοχή με τα λιγότερα κρούσματα πανελλαδικά. Δεν έλλειψαν και σχόλια για την πρόσφατη αντιπαράθεση της κυβέρνησης με την αξιωματική αντιπολίτευση, που κατηγορήθηκε ότι οργανώνει πορείες για να διασπείρει τον ιό.

Κριτική στο Δήμο

Αρκετοί είναι και αυτοί που επικρίνουν το Δήμο ενώ η αντιπολίτευση σημειώνει ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει ούτε μουσική από τα ηχεία, που λειτούργησε ως κάλεσμα προς την πλατεία.

Ο Σάββας Μελισσόπουλος, σε ανάρτησή του,  σημειώνει:

ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ….

Η Ξάνθη για ακόμη μία φορά δυστυχώς θα γίνει γνωστή πανελλαδικά από τις εικόνες που κάνουν το…

Δημοσιεύτηκε από Σάββας Μελισσόπουλος στις Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021