Επέστρεψε στις νίκες η Ξάνθη, μετά τη νίκη της με 1-0 στα Πηγάδια την Τετάρτη, στο εξ αναβολής ματς με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας.

Η ομάδα του Τεννέ έφτασε τους 20 βαθμούς, ξεπέρασε την Παναχαϊκή και βρίσκεται στην 5η θέση, παραμένοντας σε τροχιά ανόδου. Τη νίκη έδωσε το εντυπωσιακό γκολ του Σρόιχεν από πλάγια αριστερή θέση, με εξαιρετικό τελείωμα μετά από καλά οργανωμένη επίθεση της ομάδας, στο 33.

Η Ξάνθη είχε την κατοχή και κάποιες καλές στιγμές όμως η Δόξα ήταν μαχητική και, στην επανάληψη, απείλησε την Ξάνθη με αποκορύφωμα τη φοβερή απόκρουση του Ίζο σε σουτ του Μαυριά μέσα από την περιοχή. (φωτο παρακάτω)

Τεννές: “Πιστεύω στην αντεπίθεση”

Σύμφωνα με το Μπάμπη Τεννέ “ήταν μια δύσκολη και αχγωτική νίκη και έτσι θα είναι μέχρι το τέλος οι αγώνες”, προσθέτοντας “Μακάρι να κερδίζουμε πιο εύκολα και να μην έχουμε αυτό το άγχος. Χρειάζεται δουλειά και προσπάθεια  και εύχομαι να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια” εκτίμησε ο τεχνικός του ΑΟΞ. . Όπως, σημείωσε, πιστεύει ότι η Ξάνθη μπορεί να κάνει την αντεπίθεση στο δεύτερο γύρο αλλά αυτό θα πρέπει να το δούμε στη συνέχεια.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ευάγγελος Γρατσάνης (ΕΠΣ Τρικάλων) με α’ βοηθό τον Αλέξανδρο Κουφό (ΕΠΣ Μακεδονίας), β’ βοηθό τον Θανάση Μποζατζίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας) και 4ο διαιτητή τον Παναγιώτη Τσοπουλίδη της ΕΠΣ Ξάνθης

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς, Γκαρσία, Παπάζογλου Θ. (67′ Σιατραβάνης), Βέρκερ, Τζούρμαν, Τάτος, Έμπερτ (88′ Μυστακίδης), Δημούτσος, Σχρόιεν (67′ Μπριλάντε), Μικελτάτζε (60′ Βόλτερς).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Μαρινάκης, Μαυρίας (81′ Φυτόπουλος), Παπαργυρίου (81′ Μπαράνκο), Κουκόλης, Σαμπανίδης (81′ Τάσιος), Νίμπα, Μπολάκης (55′ λ.τρ. Παρασκευάς), Κουτσιανικούλης, Μενσά, Αγγελόπουλος (68′ Βάντερσον).

Περισσοτερα στο sportsaddict.gr