Το θέμα των λεηλασιών που απασχολούν τις επιχειρήσεις γύρω από το Δροσερό επανέφερε με ρεπορτάζ της η εκμπομπή Κοινωνία Ώρα Mega με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, με αφορμή τις επιθέσεις στο εργοστάσο της Τέκτων. Στο στόχαστρο μπήκε τις τελευταίες μέρες, άλλωστε, και το αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΞ, που βρίσκεται στο ίδιο σημείο.

Πιο αναλυτικά, καθημερινές λεηλασίες γύρω από το ΔροσερόΠιο αναλυτικά, καθημερινές λεηλασίες στο εργοστάσιό του καταγγέλλει μέσω της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο επιχειρηματίας Βασίλης Σκαρλάτος.

Ο κ. Σκαρλάτος διατηρεί εργοστάσιο σε προάστιο της Ξάνθης. Σύμφωνα με όσα δήλωσε, καθημερινά, ντόπιοι εισβάλουν στο χώρο της επιχείρησής του, σπάζοντας πράγματα, ενώ βάζουν και φωτιές εντός του χώρου.Μάλιστα, ο ίδιος έφτασε στο σημείο, να ενημερώνει την Αστυνομία όταν θέλει να επισκέπτεται το εργοστάσιό του, γιατί του πετάνε πέτρες.«Όταν πέθανε ο φύλακας που είχαμε από κορωνοϊό, το τελευταίο δίμηνο, ξεκίνησε μια επίθεση. Έχουν λεηλατήσει τον εργοστοσιακό χώρο. Ξηλώνουν λαμαρίνες, ξηλώνουν ότι βρίσκουν, καίνε τις μπετονιέρες, τα υλικά και τα μηχανήματα έργων» εξήγησε.Ο κ. Σκαρλάτος εκτιμά ότι αυτοί που λεηλατούν την επιχείρησή του θέλουν να καταλάβουν τον χώρο του, καθώς όπως είπε, στην περιοχή, είναι όλα αυθαίρετα.«Όταν πηγαίνω στο εργοστάσιο μου, ενημερώνω την αστυνομία, γιατί μου πετάνε πέτρες, υπάρχουν θέματα. Η αστυνομία φοβάται και η ίδια» πρόσθεσε.