Απάντηση στις καταγγελίες Δημαρχόπουλου για αφαίρεση σωληνώσεων που είχαν τοποθετηθεί επί των ημερών στα Κομνηνά, δίνει ανεπίσημα ο Δήμος Ξάνθης. Σύμφωνα με τους αρμόδιους, ο Δήμος Ξάνθης, σε αντίθεση με τις καταγγελίες, πραγματοποιεί έργα για να διορθώσει τις αστοχίες της προηγούμενης δημοτικής αρχής  ενώ παρατίθενται σχετικές φωτογραφίες.

Αναλυτικά:

Τις προχειρότητες, τις διακρίσεις και την κόπωσή σας, θα τις βρίσκετε διαρκώς μπροστά σας.

Αναλώσατε μια θητεία 5 ετών,  χωρίς κανένα αποτέλεσμα για την κοινωνία.

Όψιμο, το ενδιαφέρον σας για τη περιοχή της Σταυρούπολης.

Ο Δήμος Ξάνθης για περισσότερο από ένα έτος αποδεικνύει στην πράξη το ενδιαφέρον του για την ορεινή μας περιοχή στην ευρύτερη Σταυρούπολη.

Αυτονόητα, ζητήματα καθημερινότητας επιλύονται καθημερινά σε μια παραμελημένη για χρόνια περιοχή.

Παρεμβάσεις και όχι συγκροτημένα έργα, που με προχειρότητα, βιασύνη και αστοχίες,  εξελίχθηκαν τα προηγούμενα χρόνια και έμειναν στο έλεος του θεού,  χωρίς ποτέ να λειτουργήσουν, με αμεσότητα ο Δήμος Ξάνθης, καταβαλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να μπουν σε έναν λογικό δρόμο και να δοθούν για  χρήση,  προς όφελος των πολιτών και ολόκληρης της κοινωνίας, χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς προκαταλήψεις.

Οι δυσκολίες που παρουσιάζονται, κυρίως από τη σύνθεση του εδάφους, πρέπει να αντιμετωπιστούν και οι εργασίες να πραγματοποιηθούν με τρόπο τέτοιο που να αξιοποιείται η τεχνολογία και η συγκρότηση στον σχεδιασμό και την υλοποίηση και όχι με προχειρότητα και ανευθυνότητα, που αργά η γρήγορα μας φέρνει μπροστά στις ευθύνες που έχουμε όταν ενεργούμε χωρίς καμιά απολύτως λογική, κατασπαταλώντας πόρους στο διηνεκές.

Είναι πολύ αισιόδοξο για το μέλλον, έστω και τώρα, που η προηγούμενη διοίκηση, βρήκε χρόνο να επισκεφθεί τη περιοχή της Σταυρούπολης και να δει από κοντά την κατάσταση.

Εάν το είχε πράξει και την περίοδο που όπως ισχυρίζεται πραγματοποιούσε το «έργο»,  θα διαπιστωνε αυτά που οι εικόνες που παραθέτουμε, δείχνουν  με τον πιο εύγλωττο τρόπο και θα είχε την «εικόνα» της κατάστασης  για κάτι που ποτέ δε δούλεψε γιατί απλά ποτέ δεν ολοκληρώθηκε, έστω και με αυτή την επιλογή της προχειρότητας, της κακοτεχνίας και του μη υπογειωμένου δικτύου.

 Η κόπωση του παρελθόντος εμφανής σε κάθε βήμα.

Ο Δήμος Ξάνθης, με υπευθυνότητα, προγραμματισμό και σχεδιασμό, λύνει καθημερινά χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή της Σταυρούπολης και θα το πράττει σε όλα τα μήκη και πλάτη της διοικητικής και χωροταξικής αρμοδιότητας του Δήμου Ξάνθης.