Με τον βαθμό της ισοπαλίας επιστρέφει απο τη Νίκαια η Ξάνθη που άξιζε πάντως και τη νίκη, έχοντας δοκάρι με τον Μπριλάντε στο πρώτο μέρος και μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Καπνίδη στην έναρξη του δευτέρου μέρους.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης με το σουτ του Πλατέλλα, με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να ισοφαρίζει άμεσα (68′) με τον Γκαρσία στο, διαμορφώνοντας το 1-1 που δεν άλλαξε παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Στο α’ μέρος ο Μπριλάντε είχε δοκάρι στο 33′ χάνοντας την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, σε ένα ματς που οι ξανθιώτες είχαν πολλά παράπονα απο την αντιμετώπιση της διαιτησίας

Ο ΑΟ Ξάνθης έχει πλέον 17 βαθμούς και μένει ζωντανή στην διεκδίκηση του τίτλου. Οι Θρακιώτες πλέον στρέφουν την προσοχή τους στα δύο συνεχόμενα παιχνίδια με την Δόξα Δράμας με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τους ξανθιώτες για να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο την κορυφή

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Τάσης (ΕΠΣ Ηπείρου) με α’ βοηθό τον Δημήτρη Φίλο (ΕΠΣ Βοιωτίας), β’ βοηθό τον Λευτέρη Βογιατζή (ΕΠΣ Καρδίτσας) και 4ο διαιτητή τον Λευτέρη Κατόπη (ΕΠΣ Σάμου).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκίνης, Ομάρ, Παπαγεωργίου (82′ Βλαχομήτρος), Κοτσώνης, Φαζός, Γκοτσούλιας, Νιασέ, Ματσούκας (64′ Μπρίτο 90′ Μουστάκης), Ρόλε (90′ Πογκοσιάν), Πλατέλλας, Κάστρο.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς, Βέρκερ, Τζούρμαν, Γκαρσία, Δημούτσος (56′ Καπνίδης), Μπριλάντε, Θυμιάνης, Τάτος (90′ Ντίνας), Μικελτάτζε, Έμπερτ (71′ Σχρόιεν).

Περισσότερα στο sportsaddict.gr