Το Σάββατο, 6 Μαρτίου , στις 20:00 ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Αντίκας σε συνεργασία με το Black-Box διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο   ” ΦΩΝΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ”.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν άνθρωποι του πολιτισμού και διοργανωτές εκδηλώσεων οι οποίοι θα μας εκφράσουν  τους προβληματισμούς τους  για τις επιπτώσεις της πανδημίας   στο χώρο του πολιτισμού ,ο οποίος αδιαμφισβήτητα   έχει πληγεί  περισσότερο από όλους τους τομείς της καθημερινότητας μας.

Άνθρωποι του θεάτρου, μουσικοί, διοργανωτές  φεστιβάλ ή συναυλιών αλλά και τόσα άλλα παρεμφερή και αφανή επαγγέλματα έχουν μείνει τόσους μήνες χωρίς δουλειά, χωρίς μια ουσιαστική βοήθεια ή στήριξη από το κράτος ή κάποιον αρμόδιο φορέα.

Όταν σταματάει η αναπαραγωγή της τέχνης, δεν αφορά μόνο τους ανθρώπους αυτής αλλά αφορά και το σύνολο της κοινωνίας μας, γιατί ο πολιτισμός είναι δημόσιο αγαθό, είναι η τροφή της σκέψης, είναι το νημα που μας δένει μεταξύ μας, που ξετυλίγεται συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν και το παρόν με το μέλλον! Είναι  το στήριγμα των ανθρώπων που ζουν σε αυτή την εποχή

Η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά μέσω  του Facebook   ΚΛΙΚ ΕΔΩ