Σε μία σειρά από νέες δυναμικές συνεργασίες, αλλά και σε ανανεώσεις στρατηγικών συνεργασιών στον τομέα Τουρισμού, προχώρησε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Η Σχολή Γαστρονομίας και Τουρισμού χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά της αγοράς για την εκπαίδευση των σπουδαστών Μαγειρικής και Αρτοζαχαροπλαστικής! Ταυτόχρονα συνεργάζεται με κολοσσιαίες εταιρίες στη διοργάνωση Masterclasses, σεμιναρίων, δράσεων και εκδηλώσεων, με στόχο τη δημιουργία εξειδικευμένων επαγγελματιών στο χώρο της γαστρονομίας. Παράλληλα, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 εξασφαλίζει την πρακτική άσκηση και επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών στις κορυφαίες επιχειρήσεις!

Συνολικά 8 από τις πιο ισχυρές εταιρίες της Τροφικής Αλυσίδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό εμπιστεύονται τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και είναι συνοδοιπόροι στο εκπαιδευτικό μας έργο!

Εκπαιδευτικό συνεργάτη του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αποτελεί πλέον η εταιρία EURIMAC AE και τα ζυμαρικά ΜΑΚΒΕΛ, μετά την υπογραφή συμφώνου συνεργασίας.

Η ιστορία της μάρκας ΜΑΚΒΕΛ ξεκινά το 1939 από τη Θεσσαλονίκη. Με την πάροδο των ετών η παραγωγή μεγαλώνει, η εταιρία αναπτύσσεται και δημιουργεί ολοένα και πιο σύγχρονες υποδομές. Σήμερα, διαθέτει ένα υπερσύγχρονο, φιλικό προς το περιβάλλον εργοστάσιο με σιμιγδαλόμυλο και πολλαπλές γραμμές παραγωγής, ενώ έχει βραβευτεί με το βραβείο Περιβαλλοντική Αξία 2019 από το ΣΒΕ, για την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος της εταιρίας.

Η ανανέωση για μία ακόμη χρονιά της συνεργασίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με την πολυδιάστατη  βιομηχανία τροφίμων PROVIL, σε επίπεδο πρόσθετων βελτιωτικών υλών τροφίμων και μπαχαρικών θα δώσει μία έξτρα νότα στα δημιουργικά πιάτα που ετοιμάζουν οι σπουδαστές μέσα στις υπερσύγχρονες κουζίνες – εργαστήρια τους. 

H PROVIL, με μακροχρόνια ιστορία τριών γενεών, αποτελεί σήμερα μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες με δραστηριότητα που εκτείνεται από τον χώρο της μαζικής εστίασης και του κρεοπωλείου έως τη βιομηχανία τροφίμων και τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή.

Στρατηγικό συνεργάτη του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αποτελεί πλέον η εταιρία βιομηχανικής παραγωγής, τυποποίησης και διάθεσης προϊόντων μουστάρδας, κέτσαπ, μαγιονέζας και σαλατών Condito, μετά την υπογραφή συμφώνου συνεργασίας.

Πρόκειται για μία 100% ελληνική βιομηχανία τροφίμων με έδρα τη Θεσσαλονίκη και ιστορία που ξεκινά από το 1979! Η Condito δραστηριοποιείται τόσο στην αγορά του Food Service, όσο και σε αυτή του Λιανεμπορίου, παρασκευάζοντας προϊόντα σαλτσών, dressings, σαλατών, ξηρών καρπών & φυτικών τυριών.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με πρωτοπορία στον τομέα Γαστρονομίας συνάπτει Στρατηγικής σημασίας Συνεργασία με την «Πίνδος». Τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων (ΑΠΣΙ), που σήμερα αποτελεί τον ηγέτη της ελληνικής πτηνοτροφίας.

Η Πίνδος-  με έδρα τα μαγευτικά Ιωάννινα –  μετρά μια ιστορία 63 ετών!  Έχοντας τον τίτλο του μεγαλύτερου πρωτοβάθμιου συνεταιρισμού στη χώρα μας στοχεύει να παραμείνει στην κορυφή!

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 υπέγραψε σύμφωνο συνεργασίας υπεγράφη με την EURICOM HELLAS.

Η EURICOM HELLAS, εξειδικεύεται στην παραγωγή, επεξεργασία και τυποποίηση ρυζιού, με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια. Οι εγκαταστάσεις της είναι από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη και βρίσκονται στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, την μεγαλύτερη ορυζοπαραγωγό περιοχή της Ελλάδας. 

Η εταιρία EURICOM HELLAS ξεκίνησε την εμπορική της δραστηριότητα εξάγοντας το 100% της παραγωγής της. Τα τελευταία χρόνια έχοντας επενδύσει στην τυποποίηση προϊόντων ρυζιού και συγκεκριμένα στον σχεδιασμό και την παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (Private Label), κατέχει σημαντικό μερίδιο και στην ελληνική αγορά. Tα τελευταία χρόνια η ισχυρή εταιρία έχει δημιουργήσει ένα νέο brand με τίτλο Ευτοπία!

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 βρίσκεται σε κοινή τροχιά με την κορυφαία εταιρία τροφίμων ΖΑΝΑΕ!

Η ΖΑΝΑΕ, με γνώμονα, τη δυναμική ανάπτυξή της, ανανεώνει συνεχώς τα προϊόντα της, ανεβάζοντας συστηματικά τον πήχη της ποιότητας! Αυτή την ποικιλία ποιοτικών ειδών τροφίμων θα έχουν στη διάθεσή τους οι σπουδαστές Μαγειρικής του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360! 

Η εταιρία ΖΑΝΑΕ ξεκίνησε την πορεία της το 1930 στη Θεσσαλονίκη, ως βιομηχανία παραγωγής ζύμης αρτοποιίας. Αργότερα επεκτάθηκε και σε άλλους τομείς:  στην κονσερβοποιία, την παραγωγή έτοιμου φαγητού, την επεξεργασία τομάτας. Σήμερα, η εταιρία ΖΑΝΑΕ βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών και τα προϊόντα της εξάγονται σε περισσότερες από 50 χώρες.

H κοινή πορεία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και της FrieslandCampina Hellas-NOYNOY έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία έως τώρα και για αυτό συνεχίζεται με κοινή επιθυμία.  

Η ανανέωση για μία ακόμη χρονιά της συνεργασίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με την πολυδιάστατη  εταιρία παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων, παρέχει στους σπουδαστές και καθηγητές του τομέα Γαστρονομίας άριστα υλικά για εκπαίδευση, εξάσκηση και τελειοποίηση των πιάτων τους!

H FrieslandCampina Hellas προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές μια ολοκληρωμένη γκάμα γαλακτοκομικών προϊόντων, που περιλαμβάνει βρεφικά γάλατα και κρέμες, γάλατα εβαπορέ και υψηλής παστερίωσης, γιαούρτια, κρέμες γάλακτος και τυριά με τις επωνυμίες ΝΟΥΝΟΥ, FRISO, MILNER, FINA, καθώς και τα προϊόντα επαγγελματικής χρήσης FRICO, DEBIC, NOYNOY BARISTA’S GOLD, TOP PRO, ΝΟΥΝΟΥ μερίδες, ΜΙΚΡΗ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ και FRAU ANTJE, ανταποκρινόμενη, έτσι, στις σύγχρονες διατροφικές απαιτήσεις των Ελλήνων καταναλωτών.

Σε άλλη μία συνεργασία ορόσημο προχώρησε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, καλωσορίζοντας στο δίκτυο συνεργατών της την εταιρία επεξεργασίας, τυποποίησης και εξαγωγής ελιάς και ελαιολάδου Sparta Gourmet !

To ελαιόλαδο αποτελεί την πρώτη ύλη για πληθώρα συνταγών και με το υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο της Sparta Gourmet οι σπουδαστές Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα απογειώσουν τα πιάτα τους!

Η Sparta Gourmet, τιμά τις σπαρτιατικές ρίζες και την ομορφιά των εδαφών της Ελλάδας. Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό παράδοσης και τεχνολογίας, παράγει ένα από τα καλύτερα ελαιόλαδα της χώρας. Οι πλούσιες ελιές Καλαμάτας είναι οι κρυμμένοι πολύτιμοι λίθοι της Πελοποννήσου, δίνοντας ένα αυθεντικό, παραδοσιακό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Το εύφορο έδαφος, το ορεινό έδαφος και το τέλειο κλίμα αναδεικνύουν ένα από τα πιο βραβευμένα και διεθνώς αναγνωρισμένα ελαιόλαδα.

Η τεχνογνωσία και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα όλων των στρατηγικών συνεργατών μας, σε συνδυασμό με την εξαιρετική καθημερινή πρακτική στο πλευρό των διακεκριμένων chef – εκπαιδευτών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αποτελούν τα θεμέλια για τη δημιουργία καταρτισμένων επαγγελματιών που θα ξεχωρίσουν στο χώρο της γαστρονομίας.

Οι απόφοιτοι Γαστρονομίας θα έχουν ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης σε όλες τις συνεργαζόμενες εταιρίες, μέσω του Γραφείου Σταδιοδρομίας.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι το πρώτο ΙΕΚ που από το 1998 εισήγαγε και λειτουργεί την ειδικότητα του «Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης» στη μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση. Εδώ και 22 χρόνια αποτελεί την κορυφαία σχολή μαγειρικής στην Ελλάδα, έχοντας καταρτίσει ένα υψηλού επιπέδου πρόγραμμα σπουδών!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στηρίζει τις κορυφαίες εταιρίες σε κάθε τομέα, παραμένοντας πιστός στις αξίες της εκπαίδευσης! Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στοχεύει στη συστηματική αναβάθμιση της ποιότητας στον κλάδο της επαγγελματικής κατάρτισης!