Απόψεις, σχετικά με τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας και ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης, καθώς και να εξετάσουν ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Ξάνθης, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021.

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο Σ. Πέτσας, με έντονο ενδιαφέρον για την Ξάνθη και την ευρύτερη περιοχή, προσέγγισε τα ζητήματα που του έθεσε ο Δήμαρχος Ξάνθης, σχετικά με την αγορά οικοπέδου για την ανέγερση σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για τις ανάγκες των παιδιών και των νέων του Δροσερού, καθώς και την  ανέγερση του 4ου Λυκείου Ξάνθης.

Τι είναι το “πίτι Αθλητισμού και Πολιτισμού”

Σύμφωνα με τον Δήμο, ο Δήμαρχος παρουσίασε στον Σ. Πέτσα Το «Σπίτι Αθλητισμού και Πολιτισμού» , που σύμφωνα με  τον σχεδιασμό θα κατασκευαστεί, με στεγασμένους χώρους 7.500 τ.μ. και υπόγειο πάρκινγκ  80 θέσεων,  στη θέση του κτηρίου «Αρίων»,  στον περιβάλλοντα χώρο του Κολυμβητηρίου Ξάνθης. 

“Η συνεργασία στο Υπουργείο Εσωτερικών ήταν ιδιαίτερα επωφελής, για τον Δήμο Ξάνθης, καθώς  ο κ. Πέτσας ανταποκρίθηκε θετικά σε όλα τα αιτήματα που έθεσε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης, ενώ αποδέχτηκε την πρόσκληση του Δήμαρχου Ξάνθης και με την πρώτη ευκαιρία,  θα επισκεφθεί την περιοχή.” καταλήγει η ανακοίνωση.