Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την εκλογή της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη και ανακοινώθηκαν τα μέλη και ο νέος συντονιστής. Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει:

“Μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες που κράτησαν πάνω από έναν 1 μήνα, με τις ΓΣ  των οργανώσεων μελών, την εκλογή νέων συντονιστικών στις οργανώσεις μελών του κόμματος, την εκλογή Αντιπροσώπων για τη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 31/1/21 και την εκλογή της νέας ΝΕ που έγινε στις 6,7/2/21, συνεδρίασε στις 13/2/2021, μέσω τηλεδιάσκεψης, η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ της ΠΕ Ξάνθης, με θέμα την εκλογή του νέου Συντονιστή,  του Αν. Συντονιστή  και της 3μελούς Γραμματείας της ΝΕ.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή εξέλεξε: Γιώργο Χατζηθεοδώρου ως Συντονιστή, Τατιανό Ιωαννίδη ως Αν. Συντονιστή και μέλη της Γραμματείας: Βασίλη Καπηλίδη, Αριάνα Παπαϊωάννου,  Δημήτρη Πολυχρόνη,  αναθέτοντάς τους να παρουσιάσουν σε επόμενη συνεδρίαση, την πρόταση για το νέο πολιτικό πλαίσιο και το οργανόγραμμα λειτουργίας του νομαρχιακού οργάνου.

Η σύνθεση της νέας ΝΕ:

ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΑΝΤΑΜΠΟΥΦΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Συντονίστρια ΟΜ Δυτ Τομέα
ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ
ΔΕΡΜΕΝΤΖΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΕΞΙΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΑΤΙΑΝΟΣ
ΚΑΛΙΑΜΠΑΚΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΠΗΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Συντονιστής ΟΜ Σταυρούπολης
ΚΟΤΣΩΝΗΣ ΠΑΡΗΣ
ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ Συντονίστρια ΟΜ Αβδήρων
ΜΑΚΡΗ ΝΑΤΑΣΑ
ΜΠΑΜΠΑΪΤΟΥ ΡΑΝΙΑ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΡΙΑΝΑ
ΠΕΤΣΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΕΧΛΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΤΖΑΜΠΑΖΗ ΜΑΡΙΑ Συντονίστρια ΟΜ Αν. Τομέα
ΤΣΕΛΕΠΗ ΑΝΝΕΤΑ
ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΕΣΤΑΝ ΟΣΜΑΝ ΟΥΜΙΤ Ως Συντονιστής ΟΜ Σελέρου

 

Η επόμενη μέρα βρίσκει τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πιο έτοιμη από ποτέ, για να βγει δυναμικά μπροστά, ενωμένη, ανανεωμένη και συσπειρωμένη, για να στηρίξει την τοπική κοινωνία, που απερίσκεπτα και καταστροφικά έπληξε η κυβερνητική πολιτική, χρησιμοποιώντας και την πανδημία. Την υγειονομική κρίση ακολουθεί η οικονομική αλλά και η συρρίκνωση της Δημοκρατίας. 

Χρέος μας είναι η αλλαγή και η νίκη.”