Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται τα έργα εντός γηπέδου αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο του πάρκινγκ του Xanthi Arena, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Ξάνθη να δουλεύουν σκληρά ώστε να βελτιωθούν όλοι οι χώροι εντός και εκτός γηπέδου.

Απο αυτά που απο την πρώτη στιγμή είχε τεθεί ως στόχος ήταν η εικόνα του Xanthi Arena να θυμίζει έντονα ΑΟΞ και να “ντύνεται” το γήπεδο στα παραδοσιακά χρώματα του συλλόγου. Και έτσι γίνεται με της Θύρες Α και Γ(Σταμάτη Γεωργουδάκη) ήδη να έχουν ντυθεί στα “κόκκινα”, ενώ έχουν τοποθετηθεί και τα νέα καθίσματα στην εξέδρα των επισήμων.

Μάλιστα οι ιθύνοντες του συλλόγου που εξήραν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται για την τοποθέτηση των καθισμάτων και μάλιστα υπάρχει αισιοδοξία πως στο ματς με τα Τρίκαλα(13/2) είναι πολύ πιθανό να έχει “κοκκινήσει” και ολόκληρη η απέναντι εξέδρα.

Παράλληλα εκτός γηπέδου όπως είχε τονιστεί ήδη τοποθετείται σιγά σιγά ο φράχτης που θα κλείσει τον χώρο γύρο απο το πάρκινγκ του γηπέδου χωρίζοντας ουσιαστικά το Xanthi Arena και τις εγκαταστάσεις της ομάδας απ’ όλους τους γύρω χώρους

Μπορεί η ομάδα να μην έχει βρει ακόμα αγωνιστικό ρυθμό αν και υπάρχει πίστη πως στο τέλος η Ξάνθη θα βρει τον δρόμο της και θα βρεθεί εκεί που αξίζει να είναι, ωστόσο η διοίκηση και όλα τα μέλη της ΠΑΕ Ξάνθη δουλεύουν ακατάπαυστα για την επόμενη μέρα του συλλόγου, που αν μη τι άλλο δείχνει διάθεση για πολύ και σκληρή δουλειά και μόνο βήματα προς τα εμπρός

Aπό το sporstaddict.gr