Αν και η Ξάνθη παρουσιάστηκε βελτιωμένη στο πρώτο μέρος και με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, τελικά υπέστη την πρώτη ήττα της το Σάββατο στην Κρήτη από τον Εργοτέλη.

Η ομάδα του Πόποβιτς στο πρώτο μέρος ήταν καλή  αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Κόνραντ μετά από λάθος του Τζούρμαν στο 19, και έχασε σωρεία ευκαιριών. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ισοφάρισε με γκολ του Τάτου μετά από άστοχη εκτέλεση πέναλτυ του ίδιου, όμως στη συνέχεια πιέστηκε και μετά από ένα δεύτερο λάθος του Τζούρμαν, έχασε το ματς στο 88 και δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Ήταν η πρώτη ήττα της ομάδας στο πρωτάθλημα που έχει χάσει πολύτιμο έδαφος, παραμένοντας στους 6 βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Ματσούκας (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), με α’ βοηθό τον Δαυίδ Πριονα (ΕΠΣ Εύβοιας), β’ βοηθό τον Μιχαήλ Κακαφώνη (ΕΠΣ Αχαΐας), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γιώργος Λάμπρου (ΕΠΣ Εύβοιας).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ποζατζίδης (56′ Σερβιλάκης), Νεράλ, Πέιος, Μπουτσάκης (56′ Τσέλιος), Αμπντουλαχί (77′ Κοκκίνης), Κωστανάσιος (65′ Πατρινός), Μανουσάκης, Κόνραντ (46′ Μπουρσέλης).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Tony Popovic): Ίτσο, Γκαρσία, Στάθης, Τζούρμαν, Παπάζογλου Τ., Τεσίγια (65′ Δημούτσος 85′ λ. τρ. Βόλτερς), Μπριλάντε, Σχρόιεν (46′ Σιατραβάνης), Ντίνας (65′ Μυστακίδης), Τάτος, Καπνίδης (77′ Παπάζογλου Θ.).

Περισσότερα από το sportsaddict