Για ακόμα ένα παιχνίδι η Ξάνθη παρουσίασε επιθετικό πρόβλημα, μην καταφέρνοντας να σκοράρει για πρώτη φορά φέτος, και “κόλλησε” στο 0-0 απέναντι στα Χανιά.

Η ομάδα της Θράκης έπαιξε μονότερμα σε όλο το δεύτερο μέρος τους Χανιώτες όμως δεν κατάφερε να βρει τον τρόπο να παραβιάσει την εστία του Κουτζαβασίλη, έχοντας και πρόβλημα στην δημιουργία κλασσικών ευκαιριών με τους φιλοξενούμενους να κλείνουν τους χώρους και να φεύγουν με έναν σημαντικό βαθμό για αυτόυς.

Η Ξανθιώτικη ομάδα έχει πλέον 6 βαθμούς στον σχετικό πίνακα και το ερχόμενο Σάββατο (14:45 ΕΡΤ3) θα αντιμετωπίσει στο Παγκρήτιο Στάδιο τον Εργοτέλη για την 6η αγωνιστική. Απο την άλλη η ομάδα των Χανίων έφτασε τους 3 βαθμούς και την Τετάρτη θα παίξει με την Δόξα Δράμας στο εξ’ αναβολής ματς της πρεμιέρας

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Κουβαλάκης – Τσακίρης) ενώ 4ος διαιτητής ο κ. Παρχαρίδης, άπαντες της ΕΠΣ Δράμας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Tony Popovic): Μπέντο, Τσαμούρης (79′ Γκαρσία), Στάθης, Βέρκερ, Τζούρμαν, Θυμιάνης (92′ Παπάζογλου T.), Δημούτσος, Έμπερτ, Σιατραβάνης (71′ Μυστακίδης), Τάτος (71′ Βόλτερς), Παπάζογλου Θ. (79′ Καπνίδης).

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης (82′ Αναστασόπουλος), Σωτηράκος, Ζιούλης, Πλέγας (82′ Διαμαντόπουλος), Κάρλος (65′ Μπραμπίγια), Μακένα (82′ Τριανταφυλλάκος), Καμαρά (74′ Βρεττός), Παναγιωτούδης, Σουντουρά.

Περισσότερα στο Sportsaddict