Ανακοίνωση για τις τελευταίες εξελίξεις, μετά το επεισόδιο σε βάρος υπαλλήλου, εξέδωσε ο Σύλλογος Υπαλλήλων της ΠΕ Ξάνθης.

Σημειώνεται ότι, με βάση την ανακοινωση του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκου Ευφραιμίδη, βρίσκεται στο τελικό στάδιο ο διαγωνισμός για τη φύλαξη του κτιρίου.

Αναλυτικά:

Μετά την σημερινή συνάντηση και την παρέμβαση, του Προέδρου του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητάς Πασχάλη Λύρατζη, του Προέδρου της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης και Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητάς Ξάνθης Χαράλαμπου Ευστρατίου και του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος – Υποδομών – Μεταφορών ΠΑΜΘ και μέλους της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης Δημήτρη Γαλανόπουλου με  τον Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. κ. Χρήστου Μέτιου και της Εκτελεστικής Γραμματέας της ΠΑΜΘ κας Ζωής Κοσμίδου, ήταν άμεση η ανταπόκριση στα αιτήματα του Συλλόγου μας.

‘Ετσι με δέσμευση τους τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθεί στην κεντρική είσοδο του κτιρίου της Π.Ε. Ξάνθης εταιρεία φύλαξης (security).

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος δεσμεύτηκε ότι θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες ενέργειες ώστε να λυθεί και το θέμα των Μέσων Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.).

Ως σύλλογος (ΣΥΠΕΞΑ) ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μετιου για την άμεση ανταπόκριση του ώστε να διευθετηθούν και να λυθούν θέματα που ταλανίζουν τους υπαλλήλους της Π.Ε. Ξάνθης τα τελευταία χρόνια.