Ο Δήμος Ξάνθης ενημερώνει ότι εντάχθηκε στο «Φιλόδημος ΙΙ» η ολοκλήρωση του ταρτάν στο Δημοτικό  Αθλητικό  Κέντρο Ξάνθης, που κινδύνευε να απενταχθεί.

Στη σχετική ανακοίνωση, σημειώνει, μεταξύ άλλων:

“Μετά από επίπονη και οργανωμένη εργασία, τον Φεβρουάριο του 2020, υποβλήθηκε τελικά η μελέτη, που έλειπε,  στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, εξασφαλίζοντας ο Δήμος Ξάνθης τη  σύμφωνη γνώμη της Γ.Γ.Α. .

Τον Σεπτέμβριο του 2020 ο Δήμος Ξάνθης με την αρωγή του βουλευτή Ξάνθης Σπύρο Τσιλιγγίρη,   πέτυχαν, καταρχήν, τη διευθέτηση και ενίσχυση του χρηματοδοτικού προγράμματος «Φιλόδημος», ώστε να μπορεί σήμερα να ωφεληθεί ο Δήμος Ξάνθης  752.370 ευρώ από την Προμήθεια και τοποθέτηση του συνθετικού τάπητα (ταρτάν) στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης.

Ο Δήμος Ξάνθης ευχαριστεί θερμά, όλους τους εργαζόμενους στον Δήμο Ξάνθης, που με την επιστημονική τους επάρκεια και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τους διακρίνει, με την άψογη συνεργασία που αναπτύχθηκε, έφτασαν, όλοι μαζί,  στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη που ξέρει να στέκεται, αθόρυβα, αρωγός σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για την Ξάνθη, έχοντας κάθε στιγμή καθαρή εικόνα των αναγκών της περιοχής,  εξασφαλίζοντας πάντα, ανοικτές  διόδους επικοινωνίας, για να πετυχαίνουμε , όλοι μαζί, τα βέλτιστα αποτελέσματα.”ypes tartan