Όπως έγινε γνωστό από το Δήμο Μύκης, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής
Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος υπέγραψε τη χρηματοδότηση του έργου με τίτλο «Εργασίες επισκευής και συντήρησης του οδικού δικτύου Δήμου Μύκης», συνολικού προϋπολογισμού 185.702,40 €.

Το έργο περιλαμβάνει την μίσθωση μηχανημάτων έργου για την συντήρηση του συνόλου της αγροτικής και κτηνοτροφικής οδοποιίας σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου
Μύκης.

Με την ανακοίνωσή του ο Δήμος εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Χρήστο Μέτιο και στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Ευφραιμίδη Νικόλαο για την χρηματοδότηση του έργου, “το οποίο συμβάλει καθοριστικά στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινής μετακίνησης των κτηνοτρόφων και αγροτών της ορεινής περιοχής του Δήμου Μύκης από και προς τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και αγροτικές τους καλλιέργειες. Με την απόφαση αυτή αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης δια του Περιφερειάρχη κ. Χρήστου Μέτιου και η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης δια του Αντιπεριφερειάρχη Ευφραιμίδη Νικόλαου στέκονται δίπλα στο Δήμο Μύκης και τους κατοίκους συνδράμοντας αποφασιστικά στην επίλυση μικρών και μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ορεινή περιοχή του Δήμου Μύκης.” καταλήγει η ανακοίνωση.