Στη Luminus Lighting εργαζόμαστε αδιάκοπα για να καταφέρουμε τον απόλυτα εργονομικό φωτισμό στο σπίτι σας που θα επιφέρει ζεστασιά και χαρά στο χώρο σας αλλά και σε εσάς τους ίδιους. Πάνω από είκοσι χρόνια δουλεύουμε με μεθοδικότητα και μεράκι, με προσήλωση στο αποτέλεσμα για σπίτια γεμάτα φως και χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του φωτός είναι ευρέως γνωστές και έχουν αποδειχθεί από πολλές επιστημονικές μελέτες. Απόλυτα σεβόμενοι τα επιστημονικά δεδομένα στη Luminus Lighting συνεργαζόμαστε με αναγνωρισμένους και πιστοποιημένους από αρμόδιους φορείς, οίκους κατασκευής φωτιστικών που καινοτομούν με πρωτότυπα σχέδια και υλικά, αλλά ταυτόχρονα τηρούν όλες τις αυστηρές προδιαγραφές για να διαχέεται το φως ανεμπόδιστα στο χώρο.

Σε εμάς θα βρείτε ό,τι χρειάζεται το σπίτι σας για την ηλεκτρολογική του εγκατάσταση και φωτιστικά κάθε είδους εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Διαθέτουμε ιδιαίτερα ενημερωμένες συλλογές από φωτιστικά οροφής που προσδένονται στην οροφή σας και διαχέουν ομαλά το φως στο δωμάτιο. Αυτά τα είδη προσφέρουν ιδιαίτερο στυλ στο δωμάτιο και οι ποικιλίες τους κυμαίνονται από τα κλασσικά φωτιστικά διακοσμημένα με γυαλί και κρύσταλλα μέχρι ράγες από αυθεντικό ξύλο και μέταλλο αλλά και μονόφωτες πλαφονιέρες  που ταιριάζουν απόλυτα σε χώρους όπως το μπάνιο σας. Τα φωτιστικά οροφής μπορούν να είναι μονόφωτα, δίφωτα ή ακόμα και φωτιστικά με πολλές υποδοχές τα λεγόμενα πολύφωτα.

Στον αντίποδα των φωτιστικών οροφής είναι τα κρεμαστά φωτιστικά που αν και είναι πολλά χρόνια στο προσκήνιο της διακοσμητικής, δεν έχουν χάσει την αίγλη τους και συνεχίζουν να προσφέρουν στους χώρους των σπιτιών άπλετη ενέργεια.  Η κατασκευή φωτιστικών αποτελεί μια ιδιαίτερη τέχνη, αφού συνδυάζονται διάφορα υλικά και τεχνικές, ώστε να επιφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τη μέγιστη δυνατή αποδοτικότητα.

Τα κρεμαστά φωτιστικά εκτός από τα κλασσικά πολύφωτα που εδώ και πολλά χρόνια κλέβουν την παράσταση σε κάθε ταβάνι σπιτιού που τα φιλοξενεί, πλέον μπορούν να κοσμήσουν τα σπίτια σας φωτιστικά σε πιο μοντέρνες και πολύπλοκες γραμμές σχεδίασης που δίνουν στο σπίτι σας μια πρωτότυπη νότα, έτοιμη να σας προσφέρει στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς.

Τόσο τα κρεμαστά φωτιστικά, όσο και τα φωτιστικά οροφής με τα ειδικά και πρωτότυπα σχέδια αλλά και με τα ιδιαίτερα υλικά κατασκευής τους αποτελούν μοναδικά κομψοτεχνήματα για την οροφή του κάθε δωματίου ξεχωριστά.  Επίσης, είναι άκρως απαραίτητα για κάθε σπίτι με ολοκληρωμένη διακόσμηση.

Εμείς σαν Luminus Lighting φροντίζουμε να μένουμε πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις και τις προδιαγραφές που πρέπει να πληρούνται, ώστε να φέρνουμε στη διάθεση σας μόνο εγκεκριμένα προϊόντα, απόλυτα συνυφασμένα με το στυλ και την ποιότητα. Η συνεχή παρουσία μας στην αγορά, μας έχει εξασφαλίσει την πρόσβαση στους καλύτερους προμηθευτές φωτιστικών και στα ποιοτικότερα είδη. Μπορεί να είμαστε γνωστοί για την ανώτερη ποιότητα μας, αλλά είμαστε εξίσου γνωστοί για τις οικονομικές μας τιμές που προέρχονται έπειτα από ειδικές συμφωνίες με τους παρόχους μας.

Σεβόμενοι τις ανάγκες των καταναλωτών, η εξέλιξη μας περιλαμβάνει και τις πανελλαδικές αποστολές που πλέον είναι γεγονός χάρη στη συνεργασία πολύτιμων συνεργατών μεταφορικών εταιρειών που εγγυώνται τη γρήγορη και ασφαλή μεταφορά όλων μας των προιόντων.