Ορισμένα κινούμενα σχέδια και σούπερ ήρωες αποτελούν διαχρονική επιλογή όταν πρόκειται για αποκριάτικες στολές για παιδιά. Ωστόσο, κάθε χρόνο εμφανίζονται συγκεκριμένες τάσεις και τραβούν την προσοχή των μικρών παιδιών. Ανακαλύψτε τις κορυφαίες τάσεις του 2021 και δώστε τις καλύτερες επιλογές στα παιδιά σας για να επιλέξουν.

Παιδικές αποκριάτικες στολές- Κορυφαίες τάσεις

  1. Ασορτί αποκριάτικες στολές
    Η μεγαλύτερη τάση στα παιδικά αποκριάτικα κοστούμια μπορεί να αποτελέσει μεγάλη έκπληξη για πολλούς γονείς. Προφανώς οι παιδικές αποκριάτικες στολές είναι για παιδιά και οι γονείς θα πρέπει να θυμούνται ότι τα κοστούμια πρέπει να είναι διασκεδαστικά και χαριτωμένα. Ωστόσο, η έρευνα αγοράς έδειξε ότι η μαμά και ο μπαμπάς μπορεί να θέλουν να έχουν λίγη επιπλέον συμβολή στην επιλογή κοστουμιών κατά τη διάρκεια αυτής της γιορτινής περιόδου. Οι περισσότερες μαμάδες και μπαμπάδες αγοράζουν κοστούμια ενηλίκων για να ταιριάζουν με τα κοστούμια των παιδιών τους. Τις φετινές απόκριες δεν θα είναι λίγοι αυτοί οι γονείς που θα επιλέξουν να έχουν ίδιες αποκριάτικες στολές με τα παιδιά τους. Αυτή η τελευταία τάση είναι μια αντανάκλαση της συνεχώς αυξανόμενης δημοτικότητας του εορτασμού της αποκριάς.
    Πολλές οικογένειες διοργανώνουν αποκριάτικα πάρτι ή παρακολουθούν εκδηλώσεις και εποχιακές δραστηριότητες. Φυσικά τα δρώμενα δεν σταματούν εδώ, αφού σε πολλά σημεία στην Ελλάδα πραγματοποιούνται παρελάσεις που μπορεί να συμμετάσχει ολόκληρη οικογένεια. Όλοι – μητέρες, πατέρες, παιδιά, ακόμη και παππούδες – ντύνονται για την περίσταση. Όταν οι οικογένειες ντύνονται μαζί για τις αποκριάτικες παρελάσεις, τείνουν να επιλέγουν κλασικά κοστούμια όπως πριγκίπισσες και υπερήρωες.
  2. Αποκριάτικες στολές με φιγούρες ζώων
    Τα παιδιά αγαπούν τα ζωάκια και πολλές φορές όταν φτάνει αυτή η όμορφη περίοδος μεταμφιέσεων, επιλέγουν μια αποκριάτικη στολή με το αγαπημένο τους ζωάκι. Τέτοιες στολές είναι το γατάκι, η αρκούδα, το κουνελάκι, η μελισσούλα, η πασχαλίτσα και πάρα πολλά άλλα τα οποία κεντρίζουν το ενδιαφέρον των παιδιών. Οι γονείς βρίσκουν πολύ χαριτωμένη την επιλογή των μικρών τους να μεταμφιεστούν σε ένα χνουδωτό ζωάκι, ενώ ειδικότερα, όταν πρόκειται να ντύσουν ένα μωράκι, αποτελεί και την δική τους πρώτη επιλογή.
  3. Δημοφιλείς χαρακτήρες
    Οι αποκριάτικες στολές πολλών παιδιών αντικατοπτρίζουν δημοφιλείς παιδικούς χαρακτήρες από ταινίες και βιβλία. Πολλοί από αυτούς τους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων παραμένουν διαχρονική επιλογή, ενώ δεν είναι λίγοι οι καινούργιοι χαρακτήρες που κερδίζουν την αγάπη των παιδιών για τις φετινές απόκριες. Την φετινή χρονιά τα παιδιά θα μπορούσαν να επιλέξουν ανάμεσα από του PJ Masks, την Miraculus Ladybug, τον πάντα αγαπημένο Χάρι Πότερ και τους φίλους του, ενώ οι πριγκίπισσες Disney είναι πάντα μια διαχρονική επιλογή και πάντα πρώτη στις προτιμήσεις των κοριτσιών. Οι φετινές απόκριες θα έχουν χαρακτήρα και στυλ και σίγουρα θα το απολαύσει ο καθένας – ακόμα και το κατοικίδιο σας. Χαρούμενες Απόκριες!